18 Ekim 2024

Mülayim Demirtaş adaylığını açıkladı

Mülayim Demirtaş adaylığını açıkladı
Demirtaş yaptığı açıklamada: “Değerli CHP Beylikdüzü ailem, saygıdeğer Beylikdüzülüler, genç kardeşlerim, kıymetli büyüklerim ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin saygıdeğer emekçileri; Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizde yaşayan tüm özel ve resmi kurum ve kuruluşlarla, vatandaşlarımızla buluşmak, tanışmak, Cumhuriyet Halk Partisi’ni tanıtmak ve anlatmak çalışmalarımızın temelini oluşturdu. Kıymetli yol arkadaşlarımla birlikte Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde iktidar olma yolundaki plan ve projelerimizi, toplumun her kesimine tek tek kapısını çalarak anlattık. Bu milletin gücüne ve demokrasinin kazanacağına inandık. Tüm baskılara, yasaklara, engellemelere ve iftiralara rağmen asla pes etmeden her mecrada yolumuza taş koyanları cesurca karşımıza aldık.
Öncelikle ilçe örgütümüzün her bir ferdine gece gündüz demeden verdikleri emekler, karşılarına çıkan her zorluğa rağmen yüreklerinde büyüttükleri umut için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Değişim rüzgarının bir neferi olabilmek ümidiyle

Açıklamada CHP’deki değişim rüzgarınada dikkat çeken Demirtaş: “Çağdaş, laik, demokratik, yaşanacak bir Türkiye umuduyla, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında siyaset yapmaktan onur duyduğumu belirtiyor; Beylikdüzü, İstanbul ve tüm Türkiye için yaptığımız çalışmaları istikrarla devam ettirebilmek adına ve partimizde umudu aşılayan değişim rüzgarının bir neferi olabilmek ümidiyle, CHP Beylikdüzü İlçe Başkan Adayı olarak örgütümüzün huzuruna çıkıyorum. 6 Ağustos 2023 Pazar günü tüm örgütümüzün desteklerini bekliyor; kongremizin ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir