18 Ekim 2024

Çatalca Emekliler Lokali açıldı

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel bir seçim vaadini daha yerine getirdi. Seçimlerden önce Çatalca'da Emekli Lokali projesinin hayata geçireceğiz diyen Güzel, Çatalca Millet Bahçesi'nde bulunan Emekli Lokali'nin açılışını gerçekleştirdi.

Çatalca Emekliler Lokali açıldı

Sosyal belediyecilik, halkçı projeler anlaşıyla yola çıkan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, zor günler geçiren emeklilerin imdadına yetişti. Çatalca Millet Bahçesi’nde hayata geçirdiği Emekliler Lokali’nin açılışını yaptı. Çay 2, simit 10 ve çorbanın 20 liraya satılacağı lokalde ayrıca emekliler içinde sağlık hizmeti veriliyor.

ÇAY 2 ÇORBA 20 LİRA

Seçimeden önce emeklilerimiz çok cüzi miktarda çay ve çorba içeceği bir yer yapacağız demiştik diyen Güzel, “Bugün burada bir vaadimizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. 31 Mart öncesi İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Kent Lokantasını Çatalcalılarla buluşturmuştuk. Çatalca’da yaşayan bir emekli artık sabah buraya gelip 20 liraya çorbasını, 10 liraya simitini yiyebilecek. Öğlen Kent Lokantası’na gidip 4 çeşit yemeğini 40 liraya yiyebilecek. Yine burada çayını 2 liraya içebilecek. Sosyal belediyecilik, halkçı projeler anlayışımızla; mazeret değil, maharet üretmeye devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir