19 Eylül 2024

Hayallerinizi ertelemeyin AYMİNE Danışmanlık’a güvenin

Hayallerinizi ertelemeyin AYMİNE Danışmanlık’a güvenin

Sektörde önce olan yükselişini sürdüren Aymine İnşaat ve Danışmanlık şirketi 2005 yılından beri önemli projele imza attı. Praje danışmanlık alanında çıtayı her geçen gün yükselten Aymine İnşaat ve Danışmanlık fabrika kurulumundan, üretimine kadar, ruhsat ve evrat takibinden faaliyetine kadar A’dan Z’ye sağladığı danışmanlık faaliyetiyle hem işlerini kolaylaştırıyor, hem de profesyonel anlamda işlerin kolay ve sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlıyor.

SEKTÖRDE ÖNCÜ

Yüzlerce firmaya danışmanlık yaptıklarını belirten Aymine İnşaat ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, “Aymine Danışmanlık olarak bir çok işletmeye danışmanlık yapıyoruz. Sektörde öncü hale geldik. Hotel, otel, motel, hostel, fabrika, sanayi ve restaurant gibi bir çok dalda hizmet vermekteyiz. Projeye başlayacak firmaların yer temininden tutun, evrak takibi, ruhsat takibi, bütün resmi işleri biz takip ediyoruz. Bu sayede firmalar yatırım yaparken hiç bir şekilde sorun yaşamıyorlar. Profesyonel ekibimizle birlikte çözümler üreterek işletmelere kolaylık sağlıyoruz” ifadesini kullandı.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ŞİRKET OLACAĞIZ

Bölgede aranılan şirketler arasında olduğunun belirten Mehmet Öztürk, “Gayrimenkul yatırım, geliştirme ve pazarlama konularında uzmanlaşmış ekiplerimiz ile hizmet vermek ve bölgenin en çok tercih edilen gayrimenkul danışmanlık şirketi olmak öncelikli hedefimizdir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir