20 Eylül 2024

KURBAN ETİ BAĞIŞLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR.

Avcılar’da Kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında belediyecilik hizmeti veriliyor.

KURBAN ETİ BAĞIŞLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR.

Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetlerinin başlattığı projeyle her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Önceden belirlenen adreslerde yaşayan öğrenciler ve ihtiyaç sahibi aileler, bu yılda Avcılar Belediyesi aracılıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşayacak. Kurban Sahipleri, 444 6989 numaralı telefon ile Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünü arayarak kurban bağışlarını yapabilirler.  Bu bayramda paylaşmanın mutluluğunu tüm Avcılar’da hissetmek için Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bağış ekipleribayram boyunca mesai yapacak. İhtiyaç sahiplerine vekâlet usulü kurban etleri ulaştırdıktan sonra,Kurbanlar sahiplerine geri bildirim yapılacak.

Avcılar’da Gülen Gözler

Her bayram olduğu gibi bu bayramda Avcılar Belediyesi başlattığı bu projeyle kurban bağışı için hayırseverlere çağrı yaptı. İlk etapta hedeflenen 60 aile bu projeden yararlanacak. Her bayram devam eden projeden Avcılar halkı memnun.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ‘’Paylaşmanın mutluluğunu her bayram Avcılar’da birlikte yaşıyoruz. Göreve geldiğimizden beri kurduğumuz Aşevlerimizle yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine iki öğün üç çeşityemek dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Avcılar’dayatağa kimse aç girmesin diye bu Kurban Bayram’ında da belediye olarak vatandaşlarımızla dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz.’’  dedi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir