19 Eylül 2024

Nejat Durmuş göreve başladı

Nejat Durmuş göreve başladı

İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı seçilen Nejat Durmuş görevi devraldı. Büyükçekmece Yüksek Seçim Kurulun’da mazbatasını alan Durmuş ilçe merkezinde düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Vedat Erdoğan’dan devraldı.

ERDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Devir teslim töreninde konuşan Vedat Erdoğan partililere teşekkür etti. Erdoğan: “Bu zorlu süreçte beni yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Büyük bir iş başardık. Omuz omuza daha iyi çalışacağımıza inandığımız için Nejat başkanla birlikte yol yürüyeceğiz” dedi

EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK

Göreve gelen yeni ilçe başkanı Nejat Durmuş ise 2 aydır zor bir süreç yaşadık ama emeklerimizin karşılığını aldık dedi. Durmuş: “Zorlu süreçte destek veren herkese teşekkür ederim. Ayağınız taşa değmesin. Bundan sonraki süreçtede bu yolculuğa devam edeceğiz. İyi bir yolculuk yapacağız. Bu yolculukta hep beraber yan yana, omuz omuza yürüyeceğiz. Hiç bir arkadaşımızı yolda bırakmadan hep aile ortamı içerisinde hedefe doğru ilerleyeceğiz. Genel başkanımızın yürüdüğü hızdan hiç eksik kalmamak için elimizden geleni yapacağız. Yolumuz uzun sefer bizden zafer Allah’tan” ifadesini kullandı.

İyi Parti İstanbul İl Başkan Adayı Coşkun Yıldırım İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir