Başakşehir Belediyesi, ilçedeki engelli bireylerin sosyalleşmesi ve topluma kazandırılması amacıyla etkinliklerine aralıksız devam ediyor. Başakşehirli özel çocukların kendilerini yalnız hissetmemesi için Şamlar Tabiat Parkı’nda “Bizim Çocuklar Pikniği” düzenlendi.
Doyasıya eğlendiler
Jonglör, sihirbaz, kukla ve Başakgiller gösterilerinin yanı sıra patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarıyla çocuklar ve aileleri keyifli bir gün geçirdi.
Başkan Kartoğlu’na yoğun ilgi
Etkinliğe Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas da katıldı. İlçe sakinleriyle sohbet eden Başkan Kartoğlu’na özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocukların sürekli sarılarak sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Kartoğlu, Başakşehirlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Kartoğlu, Başakşehir Engelsiz Müzik Korosu ile beraber sahnede şarkı söylemeyi de ihmal etmedi. Kartoğlu, pikniğe katılanlara teşekkür ederek, “Onlar bizim çocuklarımız. Böyle organizasyonlara katılmanız bizleri çok mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.
GÜNDEM
2 gün önceAVCILAR HABERLERİ
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceESENYURT HABERLERİ
2 gün önceBEYLİKDÜZÜ HABERLERİ
2 gün önceKEMAL ÇEBİ
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.