• 100. Yıl otobüsü Büyükçekmece’yi sokak sokak geziyor

    Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümünü birbirinden renkli etkinlikle kutluyor.

  • Büyükçekmece’nin 24 mahallesini sokak sokak gezen “100. Yıl Otobüsü” egemenliğimizin 100’üncü yıl coşkusunu tüm şehre yayarken, bayramın gerçek sahibi olan çocuklar da hafızalarından silinmeyecek bir bayrama tanıklık ediyor.

    “Çocuklar unutulmaz bir bayrama tanıklık ediyor”

    Koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri kapsamında evlerinden çıkmayan çocukları unutmayan Büyükçekmece Belediyesi, 23 Nisan’ın bayram coşkusunu sokak ve meydanlara taşıdı. Büyükçekmece’nin 24 mahallesini sokak sokak gezen “100. Yıl Otobüsü” egemenliğimizin 100’üncü yıl coşkusunu tüm şehre yayıyor. Büyükçekmece Belediye Bandosu’nun kahramanlık türküleri ve marşlar çalarak gezen “100. Yıl Otobüsü” girdiği her sokakta 7’den 70’e her yaştan vatandaş tarafından büyük ilgi görüyor. Ellerindeki Türk bayraklarıyla balkon ve pencerelerden çalınan marşlara eşlik eden Büyükçekmeceliler 100’üncü yılı coşkuyla kutlarken, çocuklar da unutulmaz bir bayrama tanık olmanın mutluluğunu yaşıyor.

    “100 Yıl Otobüsü” sokağa çıkma yasağının başlayacağı 22 Nisan akşamına kadar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliğini sürdürecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir