• 12 DAKİKADA BAKIRKÖY SAHİLE GİDECEK

    Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi

  • Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz.” dedi.

    Çağırıcı, metro çalışmalarının devam ettiğini belirterek,  “Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12  dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz. Bu ilgi ve alaka bizleri de çok mutlu  ediyor.” ifadelerini kullandı.

    Hükümet konağı ve belediye hizmet binasının kaba inşaatının bittiğini,  bu sene sonunda hizmete geçeceğini aktaran Başkan Lokman Çağırıcı, şunları kaydetti:

    “Bağcılarımız için en güzel hizmetlerimizi yapmaya devam ediyoruz.  İnşallah bu yılın sonuna ya da önümüzdeki yılın başına bitirmeyi hedeflediğimiz  metro çalışmamız olacak. Kazım Karabekir mahallemiz inşallah kısa süre içinde  Bakırköy- Bağcılar Kirazlı metro hattı ile Molla Gürani metro istasyonuna yakın  bir zamanda kavuşacak. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile inebileceğiz ve bu  hat bütün metrolarla bağlantılı olacak. Toplamda 7 metroya kavuşmuş olacağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir