• PKK’ya lanet yağıyor

  • Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gara‘da bir mağarada 13 vatandaşımızın cansız bedeninin bulunduğunu açıklamıştı. PKK’nın vahşetine siyasilerden tepki yağdı.

    KILIÇDROĞLU: ALÇAKÇA ŞEHİT ETTİLER

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 sivilin mağarada katledilmesinden sonra sosyal medya hesabından baş sağlığı mesajı yayınlandı.

    Kılıçdaroğlu, mesajında şunları kaydetti:  “Gara bölgesinde hain terör örgütü tarafından kaçırılan ve alçakça şehit edilen masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”

    AKŞENER: TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, “PKK terör örgütü tarafından Gara‘da şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun…” mesajını paylaştı.

    BAHÇELİ: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ İÇİN KADER ANI

    Sivillerin katledilmesine tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şunları kaydetti:

    “Mağara katliamının PKK terör örgütü ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir yol ağzı, bir karar ve kader anı olduğuna inanıyorum. Masumların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir. Ve teröristtir.”

    DAVUTOĞLU: KAHROLSUN PKK

    Mesajında ‘teröre lanet olsun’ diyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu şu ifadelere yer verdi:

    “Teröre lanet olsun! Hain terör örgütü tarafından kaçırılarak, alıkonuldukları mağarada şehit edilen masum sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Kahrolsun PKK”

    KARAMOLLAOĞLU: PKK’YI ŞİDDETLE LANETLİYORUM!

    PKK’nın sivilleri dahi hedef aldığını belirten Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise şu mesajı paylaştı:

    “Gara’da alçakça bir saldırıyla şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.  Sivilleri dahi hedef alan hain terör örgütü PKK’yı şiddetle lanetliyorum!”

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir