• 14 ŞUBAT’TA EVLENDİLER

    Esenyurt Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Gününe özel başvuru yapan toplam 70 çiftin nikâh işlemini gerçekleştirdi.

  • Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşen toplu nikâh törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, genç çiftler ve aileleri katılım sağladı.

    Kaymakam Ekrem İnci ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer’in şahitlik ettiği toplu nikâh merasiminde Başkan Alatepe 14 Şubat gününe özel genç çiftlerin nikâhlarını kıydı.

    Bugünün hatırası olarak 14 Şubat Sevgililer gününe Esenyurt Belediyesi Nikâh İşleri biriminden randevu alan çiftler, nikâhlarını kıyan Başkan Ali Murat Alatepe’ye teşekkür ettiler.

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe sırasıyla çiftlerin nikâhını kıyarak genç çiftlere hediyelerini takdim etti. Alatepe, “ Bugün özel bir tarih olması hasebiyle, 70 çiftimiz nikâh işlemi için başvuru yapmış. Bizde bugün onların heyecanına ortak olduk. Çiftlerimizin nikâhlarını şahitlerin ve ailelerinin huzurunda kıydık. Rabbim tüm çiftlerimize ömür boyu aile saadeti ve ağız tadı nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir