ALTIN 2.245,410,10%
BITCOIN 2131419-2,61%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

3 bin öğrenci yaz tatilini sporla geçirecek

3 bin öğrenci yaz tatilini sporla geçirecek

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği ve yoğun ilgi gören Yaz Spor Okulları başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kursların ilk gününde çocukları yalnız bırakmadı.

ABONE OL
30 Haziran 2022 14:08
3 bin öğrenci yaz tatilini sporla geçirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün çocukları farklı spor aktiviteleriyle buluşturmak amacıyla her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulları başladı. İlçenin farklı noktalarındaki kurs merkezlerini gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, çocukların ilk ders heyecanını paylaştı. Çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri için düzenlenen kursların yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Çalık, “5 ile 14 yaş grupları arasında yaklaşık 3 bin öğrencimize 16 branşta ücretsiz eğitim imkanı sunuyoruz. Tüm eğitmenlerimize ve evlatlarımıza başarılı bir dönem diliyorum” ifadelerini kullandı.

Madalya ve sertifika töreni 27 Ağustos’ta düzenlenecek

Beylikdüzü sınırları içerisinde yer alan 16 farklı alanda sürdürülecek kurslarda; basketbol, voleybol, yüzme, cimnastik, futbol (kız/erkek), masa tenisi, taekwando, tenis, izcilik, satranç ve çocuk zumbası branşları yer alıyor. Engelsiz branşlarda ise yüzme, cimnastik, basketbol ve taekwando alanında eğitimler veriliyor. Yaz Spor Okulları’nın kapanışı ise 27 Ağustos’ta Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda gerçekleşecek madalya ve sertifika töreni ile yapılacak.               

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: