19 Eylül 2024

Medet Anlı müjdeyi verdi… Hayat Park’ta daire teslimleri başlıyor

Yaptığı başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Hayat Park Gayrimenkul Esenyurt’ta yapımına başlanacak olan Hayat Park Projesi’nin lansmanı gerçekleştirdi. Proje lansman toplantısında müjde de veren iş adamı Medet Anlı, Hayat Park 1 rezidans projesini 9. ayda ve Hayat Park 2’de C ve D Bloğunu 12 ayda teslim edeceğiz duyurdu.

Medet Anlı müjdeyi verdi…  Hayat Park’ta daire teslimleri başlıyor

Küçükçekmece Radisson Blu Otel’de düzenlenen lansman töreniyle birlikte Hayat Park Projesi’nin tanıtımını gerçekleştiren iş insanı Medet Anlı, Esenyurt’ta hayata geçecek olan projenin etaplarının belirli zaman dilimleri içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi. Hayat Park 1 rezidans projesini Eylül ayında teslim edileceğini anlatan Anlı, “Hayat Park 2 dediğimiz bir de konut projesi var. Burayı da Aralık ayında C ve D blokları olmak üzere teslim edeceğiz. A ve B bloklarının ise Aralık ayına teknik olarak yetişmesi mümkün değil. Daha önce bu bloklarda ev almış vatandaşlarımıza da C ve D bloklarından ev vereceğiz. Aralık ayının 20’sinde tamamını teslim edeceğiz” dedi.

Hiç kimse mağdur olmayacak

Esenyurt’ta hiç kimsenin mağdur olmayacağı vurgusunu yapan Anlı, “Bir kusurumuz mu oldu bir hatamız mı oldu bunu da ilk fırsatta gidereceğiz. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Bu mevcut projelerimizi hayata geçirmeden de başka türlü projelerin içine girmeyeceğiz. Bize gelen hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Projelerimizin bir kısmını tamamladık” diye konuştu.

Cami, huzurevi ve hastane yapacağız

A ve B bloklarıyla birlikte cami de yapacaklarını belirten Anlı , “Cami sözünü biz vermedik ama söz verenlerin yerine bunu da yapacağız. Bu anlamda elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Bir hayalim var Çocuklar ve yaşlılar için bir hayali olduğunu da belirten Anlı, “2 bin 500 metrekare huzurevi alanımız var onu anaokuluyla birleştirip hem yaşlılarımıza hem çocuklarımıza bir hizmet imkanı sağlamak istiyoruz. Aslında huzurevi de demeyelim yaşlı insanlarımızın bir araya gelip çay, kahve içebileceği bir yer diyelim. Burası benim hayalim. Bunu da gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir