26 Temmuz 2024
  • A101 28 Mart 2024 Aktüel Kataloğu

    A101 28 Mart 2024 tarihli aktüel kataloğu, müşterilere sunulan birbirinden cazip indirimlerle dolu. Her Perşembe olduğu gibi bu hafta da A101 Market'te raflar, alışveriş tutkunlarını karşılamak için dopdolu ürünlerle dolacak. Kampanyalı ürünler, A101'in resmi internet sayfasında görsel detaylarıyla birlikte yayınlandı ve merakla beklenen detaylar artık ortaya çıktı. Peki, 28 Mart 2024 A101 kataloğunda neler var? Müşterileri hangi fırsatlar bekliyor? İşte, bu soruların cevabı ve daha fazlası...

  • A101 28 Mart 2024 tarihli aktüel kataloğu, yine göz kamaştırıcı ürünlerle dolu. A101 Aldın Aldın kampanyası etiketiyle sunulan ürün grupları arasında Teknoloji ve Elektronik, Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri, Balık Tutma Ürünleri, Kamp ve Piknik Malzemeleri, Çok Amaçlı Ev Eşyaları, Elektrikli Moped, Züccaciye ve Mutfak, Tekstil ve Giyim, Oyuncaklar gibi çeşitli kategorilerde harika fırsatlar mevcut. A101 Aldın Aldın etiketli kampanya kataloğunda, özellikle teknoloji tutkunlarını sevindirecek birçok ürün bulunmakta.

    İlk sayfada, teknoloji ve elektronik ürünlere odaklanıyoruz. Vestel servis garantili Toshıba 65″ Ultra HD Android TV, kullanıcılarına Dolby Audıo, Prime Video, Netflix ve Youtube gibi uygulamalara erişim imkanı sunarken, Wireless Display özelliği sayesinde kolayca ekran yansıtabiliyor. Dahili wifi ve uydu alıcısıyla donatılmış olan bu televizyon, görüntü kalitesiyle de dikkat çekiyor. Benzer özelliklere sahip Phılıps ve Hı-Level markalarının televizyonları da cazip fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

    A101 Aktüel 28 Mart 2024 kataloğunda teknoloji ürünleriyle sınırlı kalmıyor; akıllı telefonlardan bilgisayarlara kadar geniş bir yelpazede ürünler bulunmakta. Mipo M33 Cep Telefonu ve Lenovo Notebook’lar, performanslarıyla dikkat çekiyor ve uygun fiyatlarıyla da cazip bir seçenek sunuyorlar.

    A101’in Beyaz Eşya grubundaki indirimler de göz ardı edilemez. SEG Çamaşır Makinesi ve Buzdolabı gibi beyaz eşyalar, ücretsiz teslimat ve kurulum avantajlarıyla birlikte müşterilere sunuluyor. Bu ürünlerin yanı sıra, Hyundai Su Artırma Cihazı gibi pratik mutfak gereçleri de dikkat çekiyor.

     

    23 Mart 2024 tarihli Şok aktüel kataloğu da göz önünde bulundurulmalı. A101’in 28 Mart 2024 kataloğuyla birlikte sunulan kampanyalı ürünler arasında Kiwi ve Aprilla gibi markaların elektrikli ev ürünleri büyük ilgi görüyor. Ayrıca, A101’in bu haftaki kampanyalarında, Volta Elektrikli Moped, masa takımları, yataklar ve piknik malzemeleri gibi farklı kategorilerde birçok ürün bulunmakta.

    Züccaciye grubundaki indirimler de alışveriş tutkunlarını cezbediyor. Emaye çaydanlık takımları, pişir sakla tencereleri ve mutfak gereçleri, kullanışlılıklarıyla öne çıkarken, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyorlar.

    Tekstil ve giyim kategorisinde de indirimler devam ediyor. Yorganlar, çarşaflar ve organizerler gibi ürünler, evlerini yenilemek isteyenler için ideal seçenekler sunuyor.

     

    Tüm bu ürünler, 4 Nisan 2024 Perşembe gününe kadar A101 marketlerinde ve online platformlarında müşterilere sunulacak. Ayrıca, hafta sonu geçerli olan A101 Haftanın Yıldızları etiketiyle sunulan indirimleri de kaçırmamanızı öneririm. Bu indirimlerle dolu kataloglar, alışveriş tutkunları için harika fırsatlar sunuyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir