• Abdi ibrahim 200 kişiyi işe alacak

  • Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, Türkiye ekonomisine çok yönlü katkısını yeni bir istihdam paketi ile sürdürüyor.

    Türk ilaç sektöründe 109 yıldır faaliyet gösteren ve 19 yıldır kesintisiz pazar lideri olan Abdi İbrahim, saha ve pazarlama kadroları için yeni mezun işe alım sürecini başlattı. 2025 vizyonu ve stratejisi çerçevesinde performans ve büyüme planlarını istikrarla sürdürme hedefiyle hareket eden şirket, bu çerçevede, kariyerine iyi bir başlangıç yapmak isteyen yeni mezun adayların önceliklendirildiği Tıbbi Tanıtım Temsilcisi ve Path for Marketing Talent (PMT) işe alım programları kapsamında yaklaşık 200 kişinin istihdamını gerçekleştirecek.

    Pandemi sürecinde 200 kişiye iş imkânı

    Pandemi etkisiyle istihdam olanaklarının daraldığı bir dönemde yaklaşık 200 kişiye yeni iş imkânı yarattıklarının altını çizen Abdi İbrahim İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Onel, “Abdi İbrahim’i tarif eden cesaret, tutku ve sorumluluk her türlü konjonktürde yolumuzu aydınlatan vazgeçilmez değerlerimizdir. Yatırım, üretim ve istihdamı sadece işimizi büyütecek öncelikler olarak değil ülkemize ve sektöre karşı bir sorumluluk olarak görüyoruz. Yeni işe alım programımız da bu yaklaşımımızın yeni ve güçlü bir yansıması. İstihdam olanakları yaratmaya ve Türkiye’nin ilaçta bölgesel bir güç olma iddiasını destekleyen yatırımlara bundan sonra da devam edeceğiz” diye konuştu.

    “Hayatı iyileştirmeye devam ediyoruz”

    Hakan Onel, genç istihdamının Türkiye’nin öncelikli meselelerinden biri olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “İnsan kaynakları politikamızda gençler çok önemli bir yer tutuyor. Gençlere yönelik yatırımın Türkiye’nin geleceğine yatırım olduğuna inanıyoruz ve yeni işe alım paketimiz ile iş hayatının başındaki gençlerimize parlak bir kariyerin kapılarını aralıyoruz. Abdi İbrahim çalışanlarının yüzde 73’ü Y kuşağı mensubu. Onların genç ve dinamik yapısı sayesinde köklü ama bir o kadar da yüzü geleceğe dönük bir şirket olarak liderliğimizi sürdürüyoruz. Aramıza yeni katılacak arkadaşların da enerjileri ve performanslarıyla, şirketimizin kurumsal yapısına hızla adapte olup Abdi İbrahim vizyonuna büyük katkı sağlayacaklarına inancımız tamdır. Abdi İbrahim’in 19 yıldır süren pazar liderliğinde Türkiye’nin her köşesinde hayatı iyileştirmek için çalışan, 2 bini aşkın saha ekibimizin büyük payı var. Yaklaşık 200 arkadaşımızı daha ‘İyileştiren Yüzler’ işe alım süreci sonucunda Abdi İbrahim ailesine katacak olmanın heyecanı içindeyiz. Abdi İbrahim olarak pandemi sürecinde de ülkemizin yanında yer alarak hayatı iyileştirmeye devam ediyoruz.”

     Abdi İbrahim’in sosyal medya hesaplarından ve http://iyilestirenyuzler.com/ adresinden de duyurulan işe alım sürecinde başvurular www.kariyer.net adresi üzerinden gerçekleştiriliyor. İş ilanları ocak ayının ortasına kadar başvuruya açık olacak.

    Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir