26 Temmuz 2024
  • Abdullah Özdemir: Bağcılar’a denizi getiriyoruz

  • Bağcılar Belediye Başkanı ve başkan adayı Abdullah Özdemir, 2024-2029 dönemi hayata geçireceği dev projeleri açıklamak amacıyla bir program düzenledi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleşen lansman toplantısına yazılı ve görsel medya temsilcileri katıldı.

    Gençler, Özdemir’i coşkuyla karşıladı

    Her yaştan ilçe sakini programın yapıldığı salonu doldurdu. Abdullah Özdemir, alana eşi ve çocuklarıyla birlikte geldi. Özdemir ailesi, alan girişinde gençler tarafından coşkuyla karşılandı. Yoğun katılımdan ve gösterilen ilgiden dolayı Özdemir, davetlilere teşekkürlerini iletti. Davetliler, Özdemir için sık sık slogan attı. Programa; AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım, AK Parti ve MHP MKYK üyeleri ile partililer katıldı.

    22 aylık süreçte yaptıkların anlattı

    Özdemir, belediye başkanlığı döneminde gençler için yaptığı E-Spor Merkezi’nden yaşlılar için hizmete sunduğu Vefahane Yaşam Merkezi’ne engelliler için açtığı Engelsiz Yüzme Havuzu’ndan ihtiyaç sahiplerine yönelik Sosyal Market’e kadar yaptığı çok sayıda hizmeti anlattı.

    Projelerini 8 ayrı başlık altında topladı

    Özdemir daha sonra da yeni dönemde yapacağı plan ve projelerini sinevizyon eşliğinde görsel sunumla anlattı. Özdemir’in 2024-2029 arası hayata geçireceği projeler, Eğitim-Kültür, Tesisler, Gençlik ve Spor, Engelliler, Ulaşım ve Altyapı, Park ve Yeşil Alanlar, Çevre ve Enerji ve Akıllı Şehirler’den oluşan 8 başlıktan oluşuyor. Toplumun her kesimine hitap eden projelerde her mahalleye sosyal tesis, kültür merkezleri, kütüphaneler ve yeşil alan çalışmaları yer alıyor.

    Bağcılar’a denizi getiriyoruz

    Davetlilere bir müjde vereceğini sözlerine ekleyen Özdemir, “Bu dönem Bağcılar’ımıza denizi getiriyoruz. Bağcılarımızı denizle buluşturuyoruz. İnşallah bakanlıklarımızla birlikte yapmış olduğumuz çalışmalarımızın neticesinde Kilyos bölgesinde yeni bir sahili Bağcılar’ımıza, İstanbul’a kazandırıyoruz. Bağcılar’ımızın tüm fertlerine şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Burada hayata geçireceğimiz sosyal tesislerle Bağcılarlı hemşehrilerimize İnşallah güzel denizi armağan ediyoruz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir