26 Temmuz 2024
  • ADALET YÜRÜYÜŞÜ BAŞLADI

    CHP lideri Kılıçdaroğlu Güvenpark'tan başlattığı ve Enis Berberoğlu'nun tutuklu bulunduğu İstanbul Maltepe'ye kadar sürdüreceği yürüyüşün startını verdi.

  • CHP lideri Kılıçdaroğlu 20 dakikalık yürüyüşün ardından Ulus’a ulaştı. Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne gelini de eşlik ediyor.

    İstanbul Maçka Parkı’nda toplanan CHP’liler Kılıçdaroğlu’nun kente geleceği güne kadar parkta nöbet tutmaya başladı. Polis, parkın etrafını çevirdi.

    Kılıçdaroğlu şunları söyledi: Kendi ülkemizde gazetecilerin hapiste olmasını istemiyoruz milletvekillerinin hapiste olmasını istemiyoruz. Bir dikta yönetimiyle karşı karşıyayız. Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz. Bu ülkenin geleceği için çocuklarımızın geleceği için hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Bu yürüyüşün siyasi partiyle ilgisi yok. Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüştür. Hapishaneleri tıka basa dolu olan bir ülkede adalet olmaz. Adaletin olmadığı bir ülkede huzur olmaz. Adalet adalet adalet…Herkesin düşüncesine saygılıyız. Bütün dünya! Türkiye’de kendi topraklarımzıda bir dikta yönetimiyle karşı karşıyayız. Kendi ülkemizde demokrasi istiyoruz. Adaletin olmadığı yerde insan olmaz.

    VALİLİKTEN AÇIKLAMA

    Ankara Valiliği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Güvenpark‘tan başlatacağı yürüyüşe ilişkin güvenlik tedbirleri alındığını bildirdi. Güvenpark güvenlik araması için polis tarafından kapatıldı.

    Valilikten yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Ankara Güvenpark’tan başlatacağı ve İstanbul Maltepe’ye kadar sürdüreceği yürüyüşle ilgili bazı önlemler alındığı belirtildi.

    1

    2

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir