• AFETE KARŞI EĞİTİM

    Herhangi bir afet durumunda tam donanımlı olarak hareket etmek adına sık sık eğitimler alan Beylikdüzü Belediyesi personeli şimdi de ilk yardım eğitimini tamamladı.

  • Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetim Bürosu tarafından düzenlenen eğitimde kursiyerler sertifika için sınava da tabi tutuldu. 

    Beylikdüzü Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi Bürosu’nun belediye personeline yönelik düzenlediği ilk yardım eğitimi başarıyla tamamlandı.  Evlerde, iş yerlerinde ve sokakta her an karşılaşılabilecek sağlık sorunlarına anında müdahale edebilmek adına iki gün boyunca bilgi alan kursiyerlere eğitimleri, İl Sağlık Müdürlüğü uzmanları verdi. Teorik ve uygulamalı eğitimin ardından, yazılı ve uygulamalı sınava tabi tutulan ve başarılı olan katılımcılara sertifikaları törenle verilecek.

    Gerçekleştirilen eğitim ile ilgili bilgi veren Plan ve Proje Müdürü Gürkan Akgün, “Müdürlük olarak deprem ve yangın gibi farklı konularda eğitimler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Son olarak, çalışma arkadaşlarımızın gündelik hayatta karşılaşabileceği sağlık sorunlarına anında müdahale edebilmesi amacıyla ilk yardım eğitimi verdik ve çok da verimli oldu. Bu tarz eğitimler bundan sonra da devam edecek” diye bilgi verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir