26 Temmuz 2024
  • Ahmet Özer: Esenyurt’u yalana dolana bırakmayacağız

  • Yerel seçimlere sayılı günler kala adaylarda sahada çalışmalarına devam ediyor. Adaylığı açıklandıktan sonra Esenyurt’tu karış karış gezen Özer seçim ofisi açılışında konuştu.

    BÜTÜN GÖZLER ESENYURT’TA

    Esenyurt’u yalana dolana bırakmayacağız diyen Özer, “31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Esenyurt Belediyesi’ne yeniden dikeceğiz. Gittiğim her yerde vatandaşlarımız hocam sen hiç merak etme bu iş zaten bitti diyorlar. Ama yetmez. Esenyurt’ta rekor oy almamız lazım. Bütün Türkiye’nin gözü Esenyurt’ta. Esenyurt’un kaderi Türkiye’nin kaderiyle mühürlenmiş durumda. Esenyurt’u alacağız. İstanbul’u alacağız. İstanbul’la birlikte Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz” ifadesini kulladı.

    HALKIN BELEDİYESİNİ İNŞA EDECEĞİZ

    Bu seçim basit bir seçim değil ifadesini kullanan Özer, “Her seçim önemli ama bu seçim daha önemli. Çünkü Türkiye’nin kaderi burada belirlenecek ve sizler bu destanın kahramanları olacaksınız. Buradan yapacağımız yürüyüşle Ekrem başkan İstanbul’da, biz burada başkan olacağız. Onunla yapacağımız büyük bir dayanışmayla aynı zamanda Esenyurt’un sorunlarını sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle çözeceğiz. Allah’ın izniyle sizin de desteklerinizle burada halkın belediyesini inşa edeceğiz. Esenyurt’u bir barış adası haline getireceğiz. Bir huzur adası haline getireceğiz. Üreteceğimiz projelerle aynı zamanda Esenyurt’u Türkiye’de bir numara yapmaya çalışacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir