27 Temmuz 2024
  • Akay Tambulut: Avcılar’a hizmet etmek istiyorum

  • Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Akay Tambulut çalışmalarını hızlandırdı. Avcılar’da seçim ofisi açan Tambulut’a çok sayıda vatandaş destek verdi.

    BÜTÜN ÖZELLİKLERE SAHİBİM

    Avcılar’da belediye başkanında olması gereken bütün özelliklere sahip olduğunun altını çizen Tambulut: “Bütün özelliklere sahibim eksik olan tek şey sizin desteğiniz. Geçmişimde en ufak bir leke yok. Partiliğimde şüphe yok. Çocuğumun adını Mustafa Kemal Atatürk koyacak kadar Atatürkçüyüm. Hiç bir Allah’ın kulu diyemez yanlış bir işin içerisinde bulundu. Belediyelerle yada yerel yönetimlerle hiç iş yapmadım. Devletimlede hiç iş yapmadım. Vergi rekortmeni oldum. Bunun onurunu ve gururunu yaşadım. Ben bu ilçenin çocuğuyum. Ülkenin en iyi okullarında okuyum en iyi eğitimlerini aldım. Şimdi partimize ilçemize hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.

    BUNLAR BİZİM KADERİMİZ DEĞİL

    Avcılar’da her şeye ihtiyaç var diyen Tambulut: “Kültür merkezi, spor merkezi, park, bahçe olmamasından rahatsızım. Avcılar’da yeteri kadar spor tesisi, sosyal tesisler, sosyal alanların olmamasından rahatsızım. Avcılar’da burada oturan insanların dahi sahile inip çocuğuyla, eşiyle gezememesinden rahatsızım. Tiyatroya gidememesinden rahatsızım. Meydanı olmamasından rahatsızım. Avcılar’da olan trafiğin artık Sirkeci’de bile olmamasından rahatsızım. Bunların hiç birisi benim kaderim değildir. Ben geldiğimde bütün bunları değiştireceğime söz veriyorum” ifadelerini kullandı

    AVCILAR KADERİNE TERK EDİLDİ

    1991 senesinden beri Avcılar’da ikamet ediyor ediyorum diyen Tambulut: “Evim, işim burada. Uzun zamandır Avcılarla bir bağım var. Son 30 yılına tanık olduğum bir kent. 1999 depremini ben burada yaşadım.1999 depreminden sonra Avcılar eski marka olma sürecinden oldukça uzaklaştı. Bir çok ilçe kentsel dönüşümü masaya yatırmış artı bir kat veya ekstra imar hakkıyla konutlarını yenilemeye çalışıyor. Depremde en çok can kaybı olan ilçe Avcılar yanlızlığa terk edilmiş vaziyette. 39 ilçenin 20’sinde imar hakkı açılmış kolaylaştırılmış ama depremle anılan Avcılar nedense unutulmuş yok sayılmış. Yıllar geçtik sonra Avcılar yine kaderine terk edilmiş durumda. Yıllar içerisinde Avcılar’da bişeyler yapmak lazım. Özellikle emekli ve dar gelirli insanların yaşadığı konutlar depreme karşı dayanıksız. Emekli vatandaşlarımız zaten zor geçiniyor. Birde buna rağmen bunu bile bile bu konutlarda yaşıyorlar. Bunu herkes bilmesine rağmen böyle izlenmesi durumu daha vahim hale getiriyor. Bu sorunları göreve geldiğimiz zaman tek tek çözeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir