• AKGÜN SEÇİMLERİN TARİHİNİ VERDİ

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlık ve parlamento seçimlerinin 2018 yılınca yapılacağını söyledi. Akgün başkanlık seçimi ile ilgili tarihte verdi.

  • Katıldığı bir programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, önümüzdeki günlerde 2000 yılından bu yana Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde kesintisiz olarak Türkiye’yi temsil eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün izleme komitesinde yer aldığı Strazburg’a gideceğini söyledi. Burada Yerel Demokrasi’nin gündeme geleceğini belirten başkan Akgün, ‘Strazburg’da Görevden alının belediye başkanları gündeme gelecek. Yerel yöneticiler ve hapiste olan gazeteciler gündeme getirecekler. Bizde gündeme göre konuşacağız’ dedi.

    SEÇİMLERİN TARİHİNİ VERDİ

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün genel seçimlerin 2018 yılınca yapılacağını söyledi. Akgün, ‘Benim tespitim şudur. Bir vatandaş ve bir belediye başkanı olarak. 2018 yılında başkanlık seçimi ile parlamento seçimi olacak. 2019 30 Mart’ta da belediye seçimi olacak. 2018’deki erken genel seçimin üç tane tarihi var. Büyük olasılıkla Ramazan bayramından sonraki pazar günü. 15 Temmuz’da seçimi ben zayıf görüyorum. Üçüncüsü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ında. Dünyanın en büyük üçüncü havalimanı açıldıktan sonra ki pazar günü. Türkiye’de erken başkanlık seçimi yapılacak’ dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir