• Akpolat: Beşiktaş’ı bir sanat eseri haline getireceğiz

  • Beşiktaş Belediyesi’nin icraat ve hizmetlerini anlatan Başkan Rıza Akpolat, mayıs ve haziran aylarında gerçekleştirecekleri ve Türkiye’de bir ilk olacak ‘Uluslararası Beşiktaş Festivali’nin müjdesini verdi.

    Projeler hakkında konukları bilgilendirdi

    Beşiktaş Uluslararası Toplantısı’nda (Beşiktaş International Meeting 22) Rıza Akpolat, ‘Açık Mikrofon / Mahalle Buluşmaları’ etkinliklerinden ‘ÖğrenciYE’ projesine, ‘Kadın Dayanışma Merkezi’nden ‘Semt Kart’ uygulamasına Beşiktaş Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler hakkında konukları bilgilendirdi.

    “Beşiktaş’ı bir sanat eseri haline getireceğiz”

    Mayıs ve haziran aylarında düzenlenecek ‘Uluslararası Beşiktaş Festivali’nin de hazırlıklarını yaptıklarını belirten Başkan Akpolat, “2022 yılı kültür sanat planlaması dâhilinde yıllık etkinliklerimizi belirledik. Türkiye’de ilk defa bu çeşitlilikte gerçekleşecek ve sürdürülebilir olmasını hedeflediğimiz bir kent festivali geleneğini ülkemize ve Beşiktaş’ımıza kazandırmak istiyoruz. Bu festivalin BJK’dan sonra Beşiktaş’ın en büyük markası olmasını istiyoruz” dedi.

    “Kültür sanat değerleriniz bizim için çok önemli”

    Beşiktaş’ın ve Türkiye’nin 2022 yılından itibaren dünya çapında bir festivali olacağını vurgulayan Akpolat, “Beşiktaş’ı bir sanat eseri haline getireceğiz. Sizlerin festivale katacağınız kültür sanat değerleriniz bizim için çok önemli. Bu festivali Beşiktaş’ın dünyaya açılan ikinci markası olarak sizlerle birlikte yapmak istiyoruz. Sizlerden de festivalimize katkı sunmanızı bekliyorum. Bu anlamda tüm konsolosları ve ülkelerindeki kültür temsilcilerini, festivalin paydaşı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir