• AL GÖTÜR OKU GETİR KÖŞESİ

    Büyükçekmece Belediyesi, kitap okumaya teşvik etmek ve kitap okumayı sevenler için "Al Götür Oku Getir" köşesi yaptı.

  • Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nde faaliyet gösteren derslere katılan vatandaşlar, ders aralarında veya çıkışlarda “Al Götür Oku Getir” köşesini ziyaret ederek okumak istedikleri kitapları okuma fırsatı buluyor.

    Herkesin ilgi alanına göre çok sayıda kitabın yer aldığı “Al Götür Oku Getir” köşesini ziyaret eden vatandaşlar beğendikleri kitapları evlerine götürerek de okuma imkanına sahip oluyor.

    “Okumak cehalete zararlıdır”

    Okur sever vatandaşların çoğunlukta olduğu Büyükçekmece’de yaşamaktan gurur duyduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece halkı okur sever vatandaşlardan oluşuyor. Kültür ve sanat alanında da Büyükçekmece ailem sayesinde öncü bir kent olduk. Halk Akademisi’nde eğitim gören vatandaşlarımız ders çıkışında istedikleri kitapları okuma imkanı buluyor. Kendi ilgi alanlarına göre aldıkları kitapları evlerine götürüp, okuyup bitirdikten sonra tekrar geri getiriyorlar. Siz de belediyemizin kütüphanesinden ve iş yerlerine, kahvehanelere, çay bahçelerine koyduğumuz kütüphanelerimizden dilediğiniz kitapları okuyabilirsiniz. Unutmayın, okumak cehalete zararlıdır” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir