• ALATEPE’DEN CHPLİLERE TEŞEKKÜR

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Eylül ayı meclis toplantısında Esenyurt için yapılan çalışmaların aksamaması için hassas davranan CHP grubuna teşekkür etti.

  • Esenyurt Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı’nın 2’inci oturumu Esenyurt Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe başkanlık yaptı.  Toplantının açılışında söz alan Meclis CHP Grup Başkanı Yavuz İren “ Geçen Pazartesi gerçekleşen toplantıda istenmeden yapılan bir eksiklik var. Bir sonraki toplantının tarihi belirtilmedi. Bu yüzden hukuki bir sıkıntı yaşamamak için toplantıya girmeden yeni tarih belirleyelim.  Önümüzdeki Pazartesi günü toplantıyı yapalım”  teklifinde bulundu. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ‘de “Söylediğiniz konu olağanüstü durumlarda olur. Açıklanmış bir gündemin ve tarihin meclisiyiz. Pazartesi ve Cuma arası yapılır denilmiştir. Sehven yapılan bu konuyu hukukçularımız ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Müdürlüğü  ile TBMM Kararlar Müdürlüğü birimleriyle görüştüm. Burada hukuki yönden bir sıkıntı olmadığını belirttiler. Sorumluluğu ben üzerime alıyorum. Esenyurt ve Esenyurtluların yararına yapılan meclis çalışmaları aksamasın” dedi.

    CHP grubu Başkan Alatepe’nin konuşmasından sonra toplantıya devam etti. Başkan Alatepe de gündem maddelerinin oylamasına geçmeden önce CHP grubuna seslenerek, “Esenyurt ve Esenyurtlular için faydalı kararlar alan meclisin çalışmasını aksatmadınız. Ben size, grubunuza teşekkür ediyorum. Bizim amacımız iş yapmak” diye konuştu.

    Mecliste daha sonra gündem maddeleri oylandı. Gündem maddelerinin kabul edilmesiyle oturum sonlandı. Başkan Ali Murat Alatepe bir sonraki meclis toplantısının 1 Ekim Pazartesi günü yapılacağını bildirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir