27 Temmuz 2024
  • Ali Rıza Değirmenci: Birlikte başaracağız

  • CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Değirmenci hız kesmiyor. Avcılar’ı sokak sokak gezen Değirmenci, “Birlik, beraberlik içerisinde seçimi kazanacağız” dedi

    AVCILARIN EVLADIYIM

    CHP İBB Meclis Üyesi ve aynı zamanda yerel seçimlerde Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Rıza Değirmenci yerel seçimlerde belediyeyi yeniden kazanacaklarını söyledi. Sürekli sahada olduğunu belirten Değirmenci, “Ben Avcılar’ın evladıyım. Çocukluğum, gençliğim burada geçti. Şimdi bu kente hizmet etmek için yola çıkıyorum. 25 tane aday adayı arkadaşımız var. Onlarda bu kente hizmet etmek için yola çıktı. Hepimizin ortak gayesi Avcılar. Birlik ve beraberlik içerisinde Avcılar’a yeniden CHP bayrağını dikeceğiz” dedi.

    MUHTARLARI TEK TEK GEZDİ

    Avcılar’ın mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret eden Değirmenci, “Muhtarlarımız ilçenin mihenk taşıdır. Onların fikirleri bizler için çok önemli. Yönetim anlayışımızda muhtarlarımızda olacak. Hangi mahallede neler eksik, neler yapabiliriz sürekli onlarla fikir alışverişinde bulunacağız. Aynı zamanda Kent Konseyimizide ziyaret edip ordaki arkadaşlarlada fikir alışverişinde bulunduk. Biz göreve geldiğimiz zaman bu ilçeyi hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

    EKREM BAŞKAN AVCILAR’A İBB’Yİ HATIRLATTI

    Avcılar önceki dönemlerde muhalefette olduğu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden yararlanamadığının altını çizen Değirmenci, “Avcılar’ın bir çok sorunu vardı. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu sayesinde bu sorunlar ortadan kalktı. Alt yapı anlamında Avcılar ciddi problemler yaşıyordu. Göreve gelir gelmez alt yapıyı yeniledi. Marmara Caddesi’nin yenilenmesi gerekiyordu. Sembol olan caddeyi baştan aşağı yeniledi. Yine Avcılar sahilini daha modern bir hale getirdi. Ambarlı’daki tesisler yoluna yapılan kavşak ve dalcık sayesinde trafik problemini azalttı. Milyon liralık projelerle Avcılar’ın yıllardır beklediği yatırımları yaptı. Yerel seçimlerde hem Ekrem başkanı yeniden İBB başkanı yapacağız. Hemde meclis çoğunluğunu sağlayacağız. Avcılar ve İstanbul’u rekor oyla kazanacağız” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir