• Altıtok: Biz her zaman sahadayız

  • Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok, düzenlediği kahvaltılı toplantıyla ilçedeki gazetecilerle bir araya geldi. Beylikdüzü gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Altıtok, “Bildiğiniz gibi Gelecek Partisi 2019 Aralık ayından beri faaliyetlerini sürdürmekte. 78 il, 580 ilçede teşkilatını kurmuş bir parti olarak faaliyetlerimize başladık’ dedi.

    Biz her zaman sahadayız

    Beylikdüzü’nde sıkı bir çalışma içinde olduklarını anlatan Altıtok, “Bizim öncelikli çalışmalarımız arasında yerel yönetim hedefimiz. Yerel yönetimde de en hızlı şekilde davrandığımız belediye meclis çalışmaları. Meclis toplantıları 2 veya 4 saat sürüyor. Zaman zaman 6, 8 veya 22 maddeli toplantılar yapıldı. Bu toplantılarda benim gördüğüm Beylikdüzü halkı için konuşulan 15 dakika. Geri kalan sürelerde maalesef meclis üyeleri ve yöneticiler güncel konularda birbirleriyle itişip kakışmaktan ileri gidemiyorlar. Çok enteresan ki meclis üyesi arkadaşlarımız rakamlar konusunda bile ilginç ifadeler kullanıp, rakam söyleyemiyorlar. Bir de sürekli İBB’ye teşekkür, destek. Ciddi bir faaliyet göremiyoruz. Yeni kurulan partilerin olması da insanları tedirgin etmiş durumda. Ama biz her zaman sahadayız. Bugüne kadar bin 500 kişiyle görüştük, 700 esnafımıza gittik. Topluma hep gerçekleri anlattık” dedi.

    Doğru yapılan her şeyi alkışlarız

    Belediyenin doğrusuna doğru dedikleri gibi yanlışına da yanlış demeyi bildiklerini aktaran Altıtok, “Biz doğru yapılan her şeyi alkışlarız. Ama yanlış olanı eleştirir ve eleştirilerle ilgili çözüm önerileirmizi sunarız. Beylikdüzü Kent Ormanı’nın geçmişini çok iyi biliyoruz. Buralara Beylikdüzü’nde iç ulaşım sorunu var. Ciddi bir trafik problemi var. Çözülmesi gereken çok çalışma olduğunu görüyoruz. Bir şehir planlamasından söz edeceğiz ama şehir katliamı var. Kent ormanı yapıldı ama buralardan kim faydalanacak? Arabayla nasıl gideceğiz? Evet taktir ediyoruz ama eksiklikleri olduğunu ve bunların da giderilmesi gerektiğini anlatıyoruz” diye konuştu.

    Çözülemeyecek sorun yok

    Beylikdüzü’ndeki sorunların kolaylıkla çözülebileceğini de aktaran Altıtok, “Yine otopark meselesi var. Kavşak ışıklandırmaları var. Bunlar çok ciddi plan proje isteyen şeyler değildir. Bunlar yönetimsel sıkıntılar. Ben böyle düşünüyorum. Bugüne kadar 30’a yakın park açıldığı iddia ediliyor ama bu parklar kullanılır durumda değil. Beylikdüzülü komşularımız buralara kamera istiyor. Neden? İnsanların bir güven problemi var. Asayiş olarak, çevresel olarak. Bunlar hızlıca giderilecek şeyler ama hala giderilmiyor. Anadolu Caddesi’nde mesela gidiyorsunuz ışıklandırma yok. Bunlar maalesef bir değer kaybı. Çözülemeyecek şeyler değil çok basit şeyler ama maalesef bir proje çalışmasının ötesine hala gidilebilmiş değil. Biz bunların düzeltilmesi gerektiğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir