• Amatör spor kulüplerine 15 bin parça malzeme desteği

  • Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 ayrı kulübe yaklaşık 15 bin parça spor malzemesi desteği verildi. Programın açılış konuşmasını yapan Ahmet Haşim Baltacı tarafından spor kulüplerinin temsilcilerine sembolik olarak ürünler takdim edildi. Tören sonrasında Spor Spikeri Emre Tilev moderatörlüğünde, Eski Milli Futbolcu Mehmet Yozgatlı ve Arnavutköy Belediye Spor Teknik Direktörü Abdullah Ercan’ın katılımıyla spor söyleşisi gerçekleştirildi.

    13 Ayrı kulübe 15 Bin Parça Malzeme Desteği 

    Programın açılış konuşmasını yapan Ahmet Haşim Baltacı, “İlçemizde amatör sporla ilgilenen çok güzel kulüplerimiz var. Bu kulüpler gerçekten yüklendikleri yükün, sporun ne demek olduğunun farkında olan, gençlere, sporculara yapılması gereken yatırımların nasıl olacağını bilen gönüllü insanlar. Bizler belediye olarak yıllardır bu kulüplerimize elimizdeki malzemelerle, imkânlarla ve tesislerle destek olmaya, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sporun her dalında yaklaşık 15 branş ve alt kategorilere destek vermeye çalışıyoruz. Bugün de 13 ayrı kulübümüzün yaklaşık 15 bin parça spor malzemesi ihtiyacını karşıladığımız bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

    Hadımköy Spor Kulübü Başkanı Çetin Aktaş, “Kulüplerimizin birçok ihtiyacı belediyemiz tarafından karşılanıyor. Gerek malzeme, gerek ulaşım konusunda ciddi manada destek veriyorlar. Bundan dolayı başta belediye başkanımız olmak üzere tüm yöneticilere ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir