• ASKIDA DAYANIŞMA KAMPANYASI HIZLA BÜYÜYOR

    İzmit Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında başlattığı Askıda Gıda kampanyası için 6 yeni marketle daha anlaşma sağlayarak Dayanışma Askılarının sayısını çoğalttı.

  • Koronavirüs ile mücadeleyi kent dayanışmasına döndüren İzmit Belediyesi’nin Askıda Gıda kampanyası git gide büyüyor. Alışveriş sonrası market içlerine kurulan Dayanışma Askısı’na bırakılan erzaklar ihtiyaç sahiplerine iletilmeye devam ederken, İzmit Belediyesi 6 marketle daha anlaşma sağladı.  Malta Mahallesi, Yeşilova Mahallesi, Kozluk Mahallesi, Gültepe Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi Dayanışma Askıları’nın yeni adresi oldu.

    Dayanışma Askılarının Yeni Adresleri

    İzmit Orduevi yanındaki ASO Market, Gültepe Askerlik Şubesi karşısındaki Alti Market, Malta Mahallesi Dünya Bankası İş Merkezi içerisindeki Egemen Market, Yeşilova Mahallesi merkezindeki Toros Market, Yenişehir Mahallesi Stat 2000’in yanındaki Kula Market ve Yahyakaptan Mahallesi’ndeki Rimal Market Dayanışma Askılarının kurulduğu yeni noktalar oldu

    Halk İmecesi Canlandı

    Dayanışma Askılarının ilk olarak kurulduğu Ömerağa Mahallesi Çakmak Market, Ömerağa Mahallesi ve Yahyakaptan Mahallesi Çağrı Market şubeleri ile Yahyakaptan Mahallesi Gross Market’te de Askıda Gıda imecesi devam ediyor. Ramazan ayının başlangıcıyla daha fazla rağbet gören Askıda Gıda kampanyasıyla hem ihtiyaç sahipleri hem ihtiyaçları karşılamak isteyenler sosyal mesafeyi koruyarak bir araya geldi.

    Kent Geneline Yayılıyor

    Vatandaşlar kendi evlerine yaptıkları alışverişlerde birer ürün daha fazla alarak ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere 6 farklı markette daha Dayanışma Askısı’na bırakmaya başladı. Koronavirüsün sadece sağlığı değil, ekonomiyi de tehdit eden etkilerini minimuma indirmek için halk imecesini canlandıran Askıda Gıda kampanyasının önümüzdeki haftalarda daha fazla anlaşmalı marketi bünyesine katarak kent geneline yayılması bekleniyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir