26 Temmuz 2024
  • Aspova & Bahadır Tatlıöz’den sürpriz düet

  • Müzikalitesi yüksek çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken, alternatif rap müziğin öncü isimlerinden Aspova ile ülkemizin saygın müzik adamları arasında gösterilen ve geniş hayran kitlesine sahip olan, alternatif tarzı ile pop müziğin sevilen ismi Bahadır Tatlıöz, yeni projesi “Affet Beni” ile müzikseverlere sürpriz bir düet sundu.

    Sözü ve müziği her biri kendi alanında başarılı olan bu iki değerli sanatçıya ait olan “Affet Beni”, dinleyicileri derinden etkileyecek duygusal bir yolculuğa davet ediyor. Bahadır Tatlıöz’ün aranje ve klip yönetmenliğini üstlendiği şarkı, Aspova’nın özgün tarzıyla harmanlanarak dinleyicisinin ruhuna ilham verecek.

    Aspova, projenin detaylarını paylaşırken, Bahadır Tatlıöz ile olan müzikal uyumlarını ve iş birliğinin ne kadar keyifli geçtiğini anlattı.

    Uzun sohbetlerin ardından ortaya çıkan bu müzikal enerji, “Affet Beni” adlı şarkının yaratılmasına güçlü bir zemin hazırladı, özellikle Bahadır Tatlıöz’ün, şarkının ikinci yarısına kendi özgün dokunuşunu eklemesi, şarkıya ayrı bir derinlik kattı.

    Aranje ve kayıt süreçlerinin tamamlanmasının ardından, klip çekimleri için Bodrum’a giden Aspova ile değerli müzisyen Bahadır Tatlıöz, güçlü enerjilerini ve uyumlarını klibe de taşıyarak şarkının sanatsal vizyonunu en iyi şekilde yansıttılar.

    Aspova & Bahadır Tatlıöz’ün yeni projesi “Affet Beni” Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında ve klibi Bahadır Tatlıöz YouTube kanalında yayında.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir