• Avcılar DEVA Partisi’nde Selçuk Akgül dönemi sona eriyor

  • Avcılar DEVA Partisi İlçe Başkanı Selçuk Akgül kongrede aday olmayacağını açıkladı. Akgül’ün aday olmaması Avcılar siyasetinde bomba etkisi yarattı.

    Akgül, ‘Önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olmayacağını ifade etti. Deva Partisi kurucu ilçe başkanı Akgül’ün bu kararı alması büyük şaşkınlıkla karşılandı.

    Akgül yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

    2 Mart 2021 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan tarafından şahsıma tebliğ edilen Deva Partisi Avcılar Kurucu İlçe Başkanlığı görevimi büyük bir azimle sürdürerek partimizin Avcılar İlçemizdeki oluşumunu tamamladım. Geçen bu zaman zarfında halkımızın büyük teveccühünü kazanarak ilçemizin her kademesindeki farklı görüşlerle istişare halinde olup ülkemizin müreffeh yarınlarına erişmesi noktasında ortak aklın ışığında çalışmalar yürüttüm.

    Katıldığım her toplantıda popülist söylemlerden uzak, samimiyetle sorulara cevaplar verip Avcılar’daki eksiklikleri ve çözüm önerilerimi anlatmaya çalıştım.

    İş hayatımdaki yoğun mesai trafiği nedeniyle son dönemlerde partimizin yürüttüğü çalışmalara yeterli zamanı ayıramama noktasına geldiğim için kıymetli İl Başkanım SN. Dr. Erhan Erol ile görüşüp kendilerinden 29 Mart 2022 tarihindeki olağan kongremizde aday olamayacağım yönünde affımı rica ettim ve kendileri de bu durumu saygıyla karşıladılar. Aldığımız bu ortak karar doğrultusunda kongremizden sonra partimizin gönüldaşı olarak devam edeceğimi bilgilerinize sunarım.

    Son olarak Avcılarlı hemşehrilerimize şunu söylemek isterim;

    Şu an Avcılar’ı yönetenlerden daha fazla Avcılarlı bir kardeşiniz olarak, kentimizin daha sosyal ve yaşanabilir bir Avcılar olması için ben ve partim çalışmalarına devam edecek.

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir