• Avcılar Hospital, Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi oldu

  • 24 yıldır bölgenin önde gelen sağlık kuruluşları arasında ilk sıralarda yer alan Avcılar Hospital, Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ni oldu.

    Gazetecilerle iftar programında bir araya gelen Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik ve Başhekim Prof. Dr. Fetih Rüştü Yıldız, Avcılar Hospital yönetiminin almış olduğu birliktelik kararının detaylarını paylaştı.

    HAYALİ GERÇEK OLDU

    Tek hayalinin bir gün üniversite hastanesi olmaları yönünde olduğunu dile getiren Avcılar Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tetik: “Büyük emekler sonucu tabelamızı Haliç Üniversitesi olarak taktık. Başhekimimiz Prof. Dr. Fetih Rüştü Yıldız’a destek veren, emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Avcılar Hospital Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi güçlü akademik kadrosunun desteğiyle Türkiye’nin ve dünyanın sayılı sağlık kurumları arasında yer alacak’ ifadesini kullandı.

    HEDEFİMİZE ULAŞTIK

    Avcılar Hospital’in 24 yıllık süreçte bölgeye ciddi ve önemli katkıları olduğunun altını çizen Başhekim Prof. Dr. Fetih Rüştü Yıldız: “Üniversite hastanesi olma yolunda büyük emekler harcadık. Bir buçuk senedir Mehmet Müezzinoğlu ve hastane yönetimiyle müzakere ettik. Bu konuda hedefimize ulaştık. Avcılar Hospital, Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kimliğimizle çalışmalara başladık. Bu bize ciddi bir katkı sağlayacak. Hem üniversitenin, hemde Avcılar Hospital’ın güçlerini birleştirmesiyle, akademik kadroların profesörlerin, doçentlerin katılması ve giderek artmasıyla burada verilen sağlık hizmetlerinin önce niteliğini sonrada niceliğini arttırmaya çalışacağız. Hastanemiz bugün 203 yatağa ulaştı. Her türlü ameliyatın yapıldığı, her alanda hocaların ve uzman hekimlerin bulunduğu hastane oldu. Daha yüksek alanlara taşımak için çaba göstereceğiz. Mehmet Müezzinoğlu’nun ve Recep Tetik’in katkısı önemli. Hedefimiz büyük ve önemli” diye konuştu.

    GELİŞMİŞ ÜLKELERDEN ÇOK DAHA İYİ SAĞLIK HİZMETİ SUNUYORUZ

    ‘Yurt dışından hastaların tercih ettiği bir hastane olduğunu düşünüyor musunuz?’ sorusunu yanıtlayan Başhekimi Prof. Dr. Fetih Rüştü Yıldız, ‘Yurt dışından çok fazla hasta Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital’i tercih ediyor. Gelişmiş ülkelerden çok daha iyi sağlık hizmetini sunuyoruz. Ayrıca mali açıdan birçok dünya ülkesindeki hastanelerden ve Türkiye’de aynı standartta bulunan diğer hastanelerin altında bu hizmeti sunuyoruz. Bu nedenle iyi bir noktadayız. Plastik cerrahi, ortopedi, göz, kardiyoloji, kalp branşlarında ciddi anlamda yabancı hasta kabulü yapıyoruz” şeklinde konuştu.

    Üniversite hastanesi olması fiyat politikamızı değiştirmez. Bizim fiyat politikamız açıklanan resmî enflasyon rakamlarının altında. Bu gayreti vatandaşlarımız için sürdürmeye devam edeceğiz. İnsanların zorlandığını biliyoruz’ diyerek iki kurumun birlikteliğini ve hedeflerini kamuoyu ile paylaştı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir