• Avcılar meclisinden birlik ve beraberlik vurgusu

    Avcılar Belediye Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin başkanlığında gerçekleştirdi. Meclisin ilk toplantısı Avcılar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

  • Belediye Meclisi’nin ilk oturumunda birlik ve beraberlik vurgusu dikkat çekti. Oturumun açılış konuşmasında Başkan Hançerli tüm meclis üyelerini tebrik ederek, “Bugün itibariyle göreve başlayan meclisimizin 435 bin Avcılarlı’nın huzurunu ve güvenini koruyacak, iyi bir çalışma dönemi geçirmesini diliyorum” dedi.

    BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

    Ak Parti Grubu adına söz alan meclis üyesi de, “Yeni dönemde yapılacak güzel işlere destek vermeye gayret edeceğiz. Başkanım, Avcılar sizin elinizle birlikte çok önemli bir süreçten tekrar geçecek. Biz Ak Parti grubu olarak size destek vermeye gayret edeceğiz” diyerek birlik temennilerini dile getirdi.

    CHP Grubu adına konuşmasını gerçekleştiren meclis üyesi ise, “Görev yapacağımız 5 yıllık süre içinde bize düşen her şeyi tartışan ama kavga etmeden, ilçemizin sorunlarını çözen daha güzelini yaratmak için çırpınan bir dil olmalıdır ve olacağına inancımız da tamdır. Yeni çalışma dönemimizde her iki gruba da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

    Cumhur İttifakı’nın MHP kontenjanından seçilen meclis üyesi ise verdiği önergeyle çalışmalarına Ak Parti grubu ile birlikte değil bağımsız olarak devam edeceğini belirtti.

    Meclis’in ilk oturumunda Başkan Vekilleri, Encümen üyeleri, Meclis Divan Kâtipleri, Marmara Belediyeler Birliği Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu, Sağlık, Çevre Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Dış İlişkiler ve Spor Komisyonu, İmar Komisyonu, Tarife Komisyonu üyelerinin seçimleri gerçekleştirildi.

    ŞEFFAT VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK İÇİN TOPLANTILARI TÜM AVCILAR HALKI İZLEYEBİLECEK.

    Başkan Turan Hançerli’nin sık sık dile getirdiği şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı, Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında kendini gösterdi. Belediye Meclisi’nin 2 saatlik ilk oturumu Avcılar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından tüm Avcılar halkının izleyebileceği biçimde canlı olarak yayınlandı. Hançerli’nin daha önce de belirttiği şekilde, Avcılar Belediyesi’nin bundan sonraki toplantıları da canlı yayınlanmaya devam edecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir