• AVCILAR’A KARDEŞ ZİYARETİ

    Avcılar Belediyesinin kardeş belediyesi olan Razgrad Belediyesinin başkan ve başkan yardımcıları, Avcılar Balkan Türkleri Derneği tarafından Avcılara davet edildi.

  • Bulgaristan’ın Razgrad kentinin Belediye Başkanı Dr. Valentin Vasilev ve Belediye Başkan Yardımcısı Galiba Georgieva ve Erdinç Hasanov, Avcılar Belediyesine ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından, Başkan Toprak gelen misafirlere yakın ilgi gösterdi. Onlarla beraber Barış Manço Kültür Merkezi ile Marmara Caddesinde yürüyüş yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Havanın da güzel  olduğu gün renkli görüntülere sahne oldu. 

    Kardeş Belediyeden gelen misafirleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli;  “Rumeli Balkanlarından gelen soydaşların ilk yerleşim yerlerinden biri de Avcılardır. Bulgaristan ile güçlü bağlantıları olan bir ilçeyiz. Rumeli Balkanları ile ilişkilerimizi çok önemsemekteyiz. 2000 yılında başlayan ve dönemimizde de pekiştirdiğimiz kardeş şehir ilişkilerimize Avrupa’da iki kardeş ülke ve iki kardeş kent olarak devam edeceğiz” dedi. Ayrıca Başkan Toprak şunları kaydetti. “Kardeş Kentimiz Bulgaristan, Razgrad’ın Belediye Başkanı Dr. Valentin Vasilev ve yardımcıları Galina Georgieva ve Erdinç Hasanov ile Avcılar’ımızda keyifli bir gezinti yaptık, sohbet ettik. Davet eden ve eşlik eden Avcılar Balkan Türkleri Derneğine teşekkür ederiz.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir