ALTIN 2.241,55-0,07%
BITCOIN 2068930-6,33%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Avcılar’da online ramazan etkinlikleri

Avcılar’da online ramazan etkinlikleri

Avcılar Belediyesi, pandemi koşulları nedeniyle Ramazan ayına yönelik kültürel etkinliklerini sosyal medya mecralarına taşıyor.

ABONE OL
14 Nisan 2021 16:42
Avcılar’da online ramazan etkinlikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan aylarının vazgeçilmezi olan Hacivat ile Karagöz oyunundan sema gösterisine, ud dinletisinden kanto ve orta oyununa kadar bir çok zengin içerik belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanarak Avcılarlıların evlerine konuk olacak. Haftanın 4 günü 20.30’da yayınlanacak olan programların ilki “Hürmüz’ün Kocaları”,  14 Nisan Çarşamba günü izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek şunları söyledi:  “Bu yıl kalabalık sahur ve iftar sofralarımızda sevdiklerimizle bir arada olamadık, onlara gönlümüzce sarılamadık. Güzel İnsanların Kenti Avcılar evde kalmak zorunda olduğumuz pandemi koşullarında ramazan eğlencesinden mahrum kalmasın diye birbirinden güzel etkinlikler hazırladık. Komşularımızın zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde keyifli zamanlar geçireceğini umuyorum. Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde karşılıklı yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini temenni ederim.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: