• AVCILAR’IN ÇOCUKLARI MUTLU

    Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Avcılar halkına güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak için bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

  • ‘Önce İnsan’ söylemi ile hizmet veren Avcılar Belediyesi sanatsal, sosyal, kültürel ve spor alanında sürdürdüğü çalışmalarına, Fen İşleri Müdürlüğü’nün bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla da devam ediyor.

    Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi fiziki koşullarda eğitim alması hedefiyle yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 30 okulda iç cephe, dış cephe boya ve genel bakım onarım çalışmaları tamamlandı.

    2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Avcılar İnönü İlkokulu’nda düzenlenen açılış törenine katılan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Okula başlayan geleceğimizin teminatı öğrencilerimize ve eğitmenlerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizin bilimin ışığında “Güçlü Özgür ve Erdemli” bireyler olmasını ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda aydınlık yarınlara ulaşmasını diliyoruz” dedi.

    Daha Kaliteli Bir Yaşam Ve Sağlıklı Ulaşım Şartları

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “ Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Yol bakım, onarım, yenileme, asfaltlama çalışmalarımız; Avcılarlı hemşehrilerimizin daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartlarından yararlanmaları için tüm hızı ile devam ediyor” dedi. Avcılar ilçesinde okullarda yapılan bakım ve yenileme çalışmalarına da değinen Başkan Dr. Handan Toprak Benli;  “Yarınlarımızın aydınlık yüzlü çocuklarının eğitimi ne kadar önemli ise sağlıklı ve ferah okullarda eğitim almaları da o derece önemlidir. Çevremize verdiğimiz değer insana verdiğimiz değerle eşittir. Biz hizmet etmek için varız, bu kapsamda da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

    Avcılar’ın her yönüyle güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 2016 yılı Ocak-Temmuz arası tamamladığı yol bakım, onarım ve yenileme yaptığı mahalle ve sokak isimleri ise şöyle; Ambarlı Mahallesi Harmanyeri Sokak, Hikmet Sokak, Yurdakul Sokak. Cihangir Mahallesi Burnaz Caddesi, Osmanpaşa Caddesi Etkinlik Alanı Hükümet Konağı içi, Kirazlı Caddesi, Ormanlı Caddesi. Denizköşkler Mahallesi İskele Caddesi, Sahil Kazım Akgül Caddesi, Su Sokak. Gümüşpala Mahallesi Şantiye Alanı. Merkez Mahallesi Denizköşkler Caddesi, Pınar Sokak. Tahtakale Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi, T32 Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi, Aslanağzı Sokak, Çilek Sokak. Güldefne Sokak, Ispartakule Bulvarı, Lilyum Sokak, Petunya Sokak, Ziya Gökalp Caddesi. Yeşilkent Mahallesi Geçici Pazar Alanı, G 69 Sokak, G 70 Sokak, G 77 Sokak, G 559 Sokak, G 561 Sokak, G 584 Sokak, G 897 Sokak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir