• AVCILAR’DAN MUHTEŞEM GECE

    Süper Amatör Küme ekiplerinden Avcılar Belediyespor dostluk ve dayanışma gecesinde bir araya  geldi. Grubunda son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluk yarışına ağırlığını koyan Avcılar Belediyespor’un gecesinde 10 Aralık’ta Beşiktaş’ta hain terör saldırısında şehit düşen polis ve vatandaşlarımızın anısına konuşmalar yapılarak taziye dilekleri de paylaşıldı.

  • Avcılar Ezo Restaurant’ta düzenlenen dostluk ve dayanışma gecesine yaptığı jestle Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli damga vuran isim oldu. Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan da yaptığı esprilerle gecenin neşe kaynağı oldu. Katılımın yoğun olduğu gecede Avcılar Gençlik Taraftar Grubu da yaptığı tezahüratlarla renk kattı.

    Geceye bölge spor kulüpleri de büyük ilgi gösterdi. Avcılar Belediyesi Meclis Üyelerinin de boy gösterdiği gecede Avcılar spor camiası siyasileriyle, bürokratlarıyla, sivil toplum kuruluşları ve amatör spor kulüpleriyle Avcılar Belediyespor için adeta tek vücut oldu. Gece boyunca çok çalışan Avcılar Belediyespor yönetimi de gecenin  kusursuz geçmesi için başta kulüp başkanı Erhan Turan olmak üzere elinden geleni yaptı.Gecenin sunumunu gazeteci yazar Yunus Arıkan yaparken protokol konuşmalarıyla açılışı yapılan gecenin ilerleyen dakikalarında kulübe destek açıklamaları  da arka arkaya geldi. Desteklerin çoğalmasıyla birlikte Avcılar Belediyesporlu yöneticilerin de keyfi ikiye katlandı.

    Gecede ilk konuşmayı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptı. Benli konuşmasına 10 Aralıkta hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlarımıza rahmet, Türk milletine de başsağlığı dileyerek konuşmasına başladı.  Benli, kongrede kendilerinden kulüp binası ve lokal için yer isteyen Avcılar Belediyespor Kulüp Başkanı Erhan Turan ve yönetimiyle müjdeli haberi de sahnede paylaştı. Benli “Bugün sizlerle müjdeli bir haberi paylaşmak istiyorum. Avcılar Belediyespor’un lokali bundan sonra Avcılar’ın merkezinde, zabıta binamızın olduğu yerde olacaktır. Konuyla ilgili prosedürler tamamlanmıştır. Bunun için evet diyoruz. Yerini de biz yapacağız.” diye konuştu. Benli’nin konuşması salonda bulunan bütün davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.Benli’den sonra konuşma yapmak üzere sahneye davet edilen

    Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan da sözlerine 10 Aralık’ta hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlarımız için rahmet ve Türk milletine de başsağlığı dileklerini paylaşarak başladı.

    Doğan “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerden geçiyoruz. Bu birlik ve beraberliği sağlayacak en önemli unsurlarda biri de spordur. Bugün ülkemiz içindeki Kürdüyle Türkü, alevisiyle sünnisi, sağcısıyla, solcusuyla siyaseti bir kenara bırakarak birlik ve beraberliği sağlamamız lazım. Sporun bir yönü de bunu sizlere sağlamasıdır. Bahsetmiş olduğum birlik ve beraberliği bugün Avcılar Belediyespor kulübümüzün gecesinde de görüyorum. Spor her şeyden önce dostluk ve kardeşliktir. Spor gençleri her türlü kötülükten, kötü alışkanlıktan ve çevreden koruyan eşsiz bir aktivitedir. Gençlere bu ortamı ve imkanı sağlayan siz değerli spor kulübü yöneticilerine de teşekkürü bir borç biliyorum.” şeklinde konuştu.

    3

    SPOR CAMİASINDAN BÜYÜK İLGİ

    Avcılar ilçesinde bulunan amatör spor kulüplerinin de geceye ilgisi büyük oldu. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, eski Milli hakemlerden ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Denizköşklerspor Kulüp Başkanı Münir Sivrikaya, asbaşkan Eyüp Başak, M.K.Paşaspor Genel Sekreteri ve Futbol Okulları Sorumlusu Halil Oral, Avcılar Futbol Akademisi Kulüp Başkanı Fehmi Çelik, Firuzköyspor 2.Başkanı Recep Baş ve Basın Sözcüsü Feridun Tiryaki ile çok sayıda bölge antrenörü katılarak geceye renk kattı.  Avcılar ilçesinde spora ve sporcuya yaptığı destekle büyük takdir toplayan Ordu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Pehlivan ve başkan vekili Evren Pehlivan da geceye katılarak bütün ilgiyi üzerlerine topladı. Geceye onur konuğu olarak katılan Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Adnan Çoban da protokol masasındaki yerini aldı. Yeni Malatyaspor’un PTT 1.Ligdeki başarıları nedeniyle tebrikleri mütevazi bir şekilde kabul eden Çoban Avcılar Belediyespor’a hatırı sayılır da bir bağışta bulunarak cömertliğini gösterdi. T

    URAN’DAN MİNİ KONSER!

    Konuşmaların ardından Avcılar Belediyespor’a hizmeti ve desteği geçen isimlere ayrı ayrı plaketleri takdim edildi. Gecenin sonunda sahneye çıkan kulüp başkanı Erhan Turan mikrofonu eline alarak sesiyle ve yorumuyla davetlilere mini bir konser verdi. Turan hem sesi hem de yorumuyla büyük alkış topladı. Turan’ın slov şarkıları eşliğinde de çiftler sahneye çıkarak dans etti. İSKENDER KORDU

    2

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir