• AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar ikizlerin umudu oldu

    Avcılar’ın başarılı derneklerinin başında gelen Avcılar Engelliler Derneği ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ediyor. Merkezi Avcılar’da olan ama, tüm Türkiye’de yardıma ihtiyacı olanların yardımına koşan AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar, bir aileyi daha sevindirdi.

  • Avcılar’ın başarılı derneklerinin başında gelen Avcılar Engelliler Derneği ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ediyor. Merkezi Avcılar’da olan ama, tüm Türkiye’de yardıma ihtiyacı olanların yardımına koşan AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar, bir aileyi daha sevindirdi.

    Özel insanları bir arada buluşturan her hafta çeşitli etkinliklerle bir araya gelip moral depolayan AVENDER Serebral Palsi farkındalık gününde yine umut oldu. ‘Farkındayız Çocuklarımızın Yanındayız’ sloganı ile bir aileyi daha sevindiren AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar, “Dernek olarak bir çok özel insanın yardımına koştuklarını ve koşmaya devam edeceklerini belirtti. Avcılar’da Serebral Palsi hastası olan ikizleri ziyaret eden Başkan Vardar, “Hayırsever bir iş adamımızın sayesinde burada Aymak ailesine araba tahsis ettik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz oldu” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir