• AVENDER ve Fatih Belediyesi Sulukule Senfoni Orkestrası’ndan unutulmaz konser

    Fatih Final Okulları’nın düzenlemiş olduğu etkinlikte AVENDER üyeleri ve Fatih Belediyesi Sulukule Senfoni Orkestrası konser verdi. Verdikleri konserle eğlenceli anlara sahne olan etkinlikte AVENDER Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar ise 2019 yılının en başarılı dernek başkanı seçildi.

  • Fatih Final Okulları’nın düzenlemiş olduğu etkinlikte AVENDER üyeleri ve Fatih Belediyesi Sulukule Senfoni Orkestrası konser verdi. Verdikleri konserle eğlenceli anlara sahne olan etkinlikte AVENDER Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar ise 2019 yılının en başarılı dernek başkanı seçildi.

    İstanbul ve Türkiye’nin her noktasına iyilik taşıyan AVENDER Fatih Final Okulları’nın düzenlediği etkinliğe katıldı. Madde bağımlılığı ve Bilim suçlarıyla ilgili panelde bilgi alışverişinde bulunan dernek başkanı Ahmet Halit Vardar, böyle bir etkinlikten dolayı Fatih Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Burak Tepe’ye teşekkür etti.

    KONSER VERDİLER

    AVENDER üyeleri ve Fatih Belediyesi Sulukule Senfoni Orkestrası konser verdi. İzleyenlerden tam not alan konserde eğlenceli anlar yaşandı. Fatih Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Burak Tepe ise AVENDER Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar’a 2019 yılının en başarılı dernek başkanı plaketini verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir