• AVENDER’den yüzlerce engelli ve ailesine ziyafet

  • İstanbul’un en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen Avcılar Engelliler Derneği (AVENDER) engelli bireyleri ve ailelerini ile birlikte Marka Ocakbaşı’nda araya geldi. Onlarda ailenin katıldığı etkinlikte adeta ziyafet şöleni vardı

    En aktif STK’larının başında gelen ve yaptığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren AVENDER üyeleri mangal başında buluştu. Her hafta düzenlediği etkinliklerle yaklaşık yüzlerce kişilik aile ve engelli bireyleri ile birlikte unutulmaz bir gün yaşatan AVENDER pandemi dolasıyla sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Başkanı Ahmet Halit Vardar AVENDER üyelerini buluşturdu.

    AVENDER Başkanı Ahmet Vardar yaptığı açıklamada, bu etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini belirtirken, ‘Bugün çok önemli bir gün. Aylardır çocuklarımız pandemi nedeniyle evlerinde gerçekten bunaldı. Birde bu bireylerin ailelerinin durumunu düşünün. Sosyal mesafe kurallarına uyarak sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Nurullah kardeşimizin desteği ile Marka Ocakbaşı’nda buluştuk. Engelli çocuklarımız ve aileleri keyifli bir gün yaşadı. Bir gün de olsa onların sevinci görülmeye yeter. Katkı sunan tüm dostlarımıza bir kez daha aileler adına teşekkür ediyorum. Burada engelli kardeşlerimiz ve aileleri enerji ve moral depoladı. Biz AVENDER olarak onların her zaman yanlarında olup destek veriyoruz. Etkinliklerimiz her hafta devam edecek’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir