• AVENDER’in özel insanları buz pistinde doyasıya eğlendi

    İstanbul’un en aktif derneklerinden biri olan ve kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin her noktasında yardıma muhtaç insanların yardımına koşan AVENDER 3 Aralık Engelliler Günü’nde dernek üyelerine unutulmaz bir gün yaşattı.

  • Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da binlerce engelliye kucak açan ve onların yardımına koşan AVENDER 3 Aralık Engelliler Günü’nde de dernek üyelerine unutulmaz bir gün yaşattı. Bir alışveriş merkezinde bulunan buz pistinde kayak yaparak güzel bir gün geçiren özel insanlar doyasıya eğlendi.

    ONLARIN YANINDA 365 GÜN DURALIM

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikten özel insanlara farklı bir gün yaşatan Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar, ‘Özel insanlarımızın yanında bir gün değil her gün olalım” dedi. Vardar yaptığı konuşmada; “Biz AVENDER olarak Türkiye’de bizlere ihtiyaç duyan engelli vatandaşlarımızın elimizden geldiği kadar hayırseverlerimizin katkısıyla yardım etmeye çalışıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde de dernek üyelerimize güzel ve unutulmaz bir gün yaşatalım istedik. Onları toplumumuzun bir parçası olduğunu göstermek için tüm çabamızla elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir