27 Temmuz 2024
  • AYFER SAYDAN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

    Ayfer Saydan, CHP’den Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’na giden Ayfer Saydan, Aday Adaylığı başvuru dosyasını CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen’e teslim etti. Saydan; " Esenyurtlu kadınların sesi olmaya geliyorum" dedi.

  • Cumhuriyet Halk Parti üyesi bölgenin tanınmış isimlerinden Ayfer Saydan, Esenyurt Belediyesi meclis üyeliği için müracaat ederek dosyasını CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen’e teslim etti.  Başvurunun ardından kısa bir açıklama yapan Saydan: ‘’Amacım ve bu yöndeki hedefim uzun yıllardır yaşadığım Esenyurt’ta, bir kadın olarak kadınların sorunlarını meclise taşımaktır. Bu yüzden Esenyurtlu kadınların sesi olmaya geliyorum. Onların içinden biri olarak kadınlarımızın sorunları ve sıkıntılarını en iyi şekilde bildiğime eminim.’’ dedi.

    Saydan;  “Öncelikli hedefimiz Esenyurt Belediyesi’ne Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını asmak ve Esenyurt halkını halkçı belediyecilikle buluşturmak olacak. Bunun için 31 Mart 2019 tarihine kadar gece gündüz demeden tüm Esenyurtluların elini sıkacağız. Siyasi olarak bir görevim olmamasına rağmen 7/24 diyalog halinde olduğum kadınlar için onların sesi olmaya geliyorum. Çıktığımız bu onurlu yolda onların güvenine  layık bir şekilde çalışmalarımı yürüteceğim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir