• BAHATTİN ERDOĞAN AVCILAR’DAN ADAY ADAYI

    Avcılar Belediyesi’nin önemli müteahhitlerinden biri olan Erdoğan, ticari yaşantısından dolayı bugüne kadar girmediği siyasette bundan sonra var olduğunu ve Avcılar Belediye Başkanlığına adaylık başvurusunda bulunarak ilçeye hizmet etmek istediğini belirtti.

  • Bahattin Erdoğan, Mustafa Değirmenci döneminde 15 yıl boyunca sahibi olduğu Beşkardeşler Temizlik Firması ile Avcılar’ın temizliğini gerçekleştirdi. Bu süre zarfında ilçede başarıyla temizlik problemini ortadan kaldıran Beşkardeşler şirketi bu anlamda Avcılar İlçesini Türkiye’nin en temiz ilçesi olmasını sağladı. Çalışanlarına her zaman sahip çıkan ve Avcılar sokaklarını temiz tutmaya özen gösteren Beşkardeşler Temizlik Şirketi birçok sektörel STK ve kamu kurumundan ödüle layık görüldü.

    ARTIK YENİ YERİNDE HİZMETTE

    Beşkardeşler Şirketi uzun bir süredir Cihangir Mahallesi’nde şantiye olarak kullanılan adreste çalışmalarını sürdürüyordu. Şirket yöneticileri kısa süre önce Marmara Caddesinde bulunan 2. Erenler İş Merkezi’nde bir yer satın alarak faaliyetlerini burada sürdürmeye başladı.

    Bu değişiklikle birlikte kaliteyi artıran ve hedeflerini büyüten Beşkardeşler Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Erdoğan son dakika açıklaması yaparak belediye başkanlığına aday adaylığını koyduğunu kamuoyu ile paylaştı.

    Yaklaşık 40 yıldır Avcılar’da ikamet eden ve Avcılar halkına hizmet eden Bahattin Erdoğan yaptığı açıklamada, ‘Bugüne kadar Avcılar Belediyesi yetkisi dahilinde ticaret yapan firmanın sahibi olmam nedeniyle siyaset yapma imkanım olmadı. Ancak Avcılar Belediyesi ile ticari bir ilişkim kalmadığı için siyasetin içerinde olmaya karar verdim.

    İnsan hayatında siyasetin ayrı bir yeri olduğu vazgeçilmez bir gerçektir. Bu düşünceye sahip olan bir birey olarak CHP’den Avcılar Belediye Başkan Adaylığına karar verdim. Adaylığım süresince paylaşımcı, samimi, hoş görülü ve saygın bir yol izleyeceğimi herkesin bilmesini isterim. Benden önce aday adaylığını açıklamış ve açıklayacak olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum’ dedi.

    Bahattin Erdoğan başvurusunu ve açıklamasını yarın saat 16.00’da CHP İlçe Başkanlığında yapacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir