• BAKIRKÖYLÜLER ANITKABİR’DE

    Bakırköy Belediyesi’nin organizasyonuyla Bakırköylüler 10 Kasım’da Anıtkabir’e giderek Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü kabri başında andı.

  • Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yılında Bakırköylüler Anıtkabir’i ziyaret etti. Bakırköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği organizasyonla genç yaşlı yüzlerce Bakırköylü bu yıl Türkiye Körler Vakfı Üyelerinden oluşan bir grup ile birlikte Ulu Önder Atatürk’ü Anıtkabir’de birlikte andılar.

    9 Kasım Perşembe gecesi Bakırköy Belediye Binası önünde toplanan otobüsler, katılımcıları Ankara’ya götürmek üzere hareket etti. Bakırköylüler, saat 09:05’te yapılan resmi törenlerin ardından Anıtkabir’e giriş yaptı. Önceki yıllara göre yoğun bir kalabalığın dikkat çektiği Anıtkabir’de Bakırköylüler Atatürk’ün mozolesine karanfil bırakıp Anıtkabir Müzesini gezdi.

    Anıtkabir ziyaretiyle ilgili bilgi veren Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “Aramızdan ayrılışının 79. Yılında Atamızı özlemle, minnetle ve saygıyla anıyoruz. Bakırköylüler olarak gericiliğe, emperyalizme, hain işbirlikçilere rağmen kurarak bize emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağımızın sözünü vermek için Anıtkabir’e Atamızı ziyarete gittik. Etkinliğimize katılan ve yoğunluktan dolayı katılamayan herkese bu onurlu gezide bizimle oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir