• BALIK PİŞİRDİ, KADINLARA ÇİÇEK DAĞITTI

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık, Balıkçı Kenan Tesisleri’nde kadınlara ücretsiz balık ekmek dağıttı.

  • Dünya Kadınlar Günü’nde Beylikdüzü’nde yaşayan kadın ve çocuklar için düzenlenen balık ekmek etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. Balıkçı Kenan Tesisleri’nde kadınlara gün boyu ücretsiz balık ekmek dağıtılarak, kadın ve çocukların keyifli bir gün geçirmesi sağlandı.

    KADINLARA KADINLAR LOKALİ

    Beylikdüzü Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, tesise gelen kadınlara ücretsiz balık ekmek ve çiçek dağıttı. Kadın sevgi demek, kadın barış demek. ‘Cennet kadınların ayaklarının altındadır’ diyen Işık, ‘”Tüm kadınlarımız bu anlamlı günde, ülkemizin kalkınması adına nerede emekleri varsa, nerede elleri değmiş ise, ülkemiz her zaman o noktada kalkınmıştır. İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olarak, bu kardeşiniz çalışacak, koşacak, Beylikdüzü’nü kalkındıracak” dedikten sonra seçildiği takdirde kadınlara zamanlarını geçirebilecekleri bir kadın lokali açacağını belirtti.

    KADINLAR BAŞIMIZIN TACI

    Kadınlara gün boyu ücretsiz balık ekmek dağıtan Balıkçı Kenan restoranının sahibi Kenan Balcı, “Kadınlar annemiz, kadınlar başımızın tacıdır. Çok değerli varlıklarımızdır. Bu etkinlik sırf kadınlara özel, kadınlara her gün özel olmalı ama bir gün yetiştirebildik. Beylikdüzü Belediye Başkan Adayımız Mustafa Necati Işık’la birlikte el birliğiyle kadınları mutlu etmeye çalıştık” dedi.

    Uzun kuyrukların oluştuğu etkinlikte, Mangal başına geçen Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık ile Balıkçı Kenan Tesislerinin sahibi Kenan Balcı kadın ve çocuklara kendi elleriyle balık ekmek ikram etti. Kadınlar yapılan jestten dolayı memnun olduklarını dile getirerek, Kenan Balcı’ya teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir