• Başakşehirli kadınların yeni buluşma adresi

  • Başakşehir’de sosyal hayata değer katan çalışmalar artarak devam ediyor. İlçe genelindeki sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra kadınlara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Kültür Yaşam Merkezi’nin bir katını tamamen kadınlara ayırdı. Hazırlıkların tamamlandığı Güvercintepe Kadın Etkinlik Merkezi’nin detaylarını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu paylaştı.

    Tüm imkânlar tek çatı altında topladı

    Başakşehirli kadınların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak adına her alanda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Sanattan spora, sağlıktan eğitime kadar Başakşehirli kadınlarımızın hayatına değer katmaktan mutluluk duyuyoruz. Hayata geçirdiğimiz çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Güvercintepe mahallemizde bulunan kültür yaşam merkezimizin bir kısmını tamamen kadınlarımıza ayırdık. Başakşehirli kadınlarımız burada toplantılar düzenleyebilir, kahvaltı etkinliklerinde hoş vakit geçirebilir, mutluluğun şehrinde dünyaya merhaba diyen çocuklarının mevlidini yapabilir. Memleket buluşmalarında bir araya gelerek, yöresel lezzetler eşliğinde komşuluk bağlarını güçlendirebilir.” şeklinde konuştu.

    Tek tıkla başvuru kolaylığı

    Merkezden yararlanma isteyen Başakşehirli kadınların başvurularını kolaylıkla yapabileceğini belirten Başkan Kartoğlu, “Şehrin anahtarı Başakşehirli mobil uygulamamız üzerinden tek tıkla başvuru yapabilir ya da 444 0 669 Çağrı Merkezimiz ile iletişime geçerek randevu oluşturabilirler.”dedi. Başkan Kartoğlu, merkezin Başakşehirli kadınlara haftanın altı günü hizmet vereceğini de sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir