• Başkan Türker çocuklara uçurtma ve hediye dağıttı

    Kaynarca Belediyesi uzun süre sonra dışarı çıkan çocukları unutmadı. Sokağa çıkan 0-14 yaş arası çocukları düşünen Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker çocuklara uçurtma ve hediye dağıttı.

  • Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından ülke genelinde alınan tedbir kararları kapsamında 22 Mart’tan itibaren 20 yaş altındaki çocuk ve gençlere sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Normalleşme planına göre 0-14 yaş grubunda olanlar 11.00 -15.00 saatlerinde yürüme mesafesiyle sınırlı olabilecek şekilde dışarı çıktı.

    Kaynarca Belediyesi uzun süre sonra dışarı çıkan çocukları unutmadı. Sokağa çıkan 0-14 yaş arası çocukları düşünen Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker çocuklara uçurtma ve hediye dağıttı. Türker: ‘Bugün, koronavirüs nedeni ile uzun bir aradan sonra ilk defa sokağa çıkmalarına izin verilen 14 yaş altı çocuklarımız için düzenlediğimiz etkinlikte çocuklarımız ve aileleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanında buluştuk. Uçurtmaları ve hediyelerini dağıttık, hep birlikte güzel vakit geçirdik. Sevgili çocuklarımız ve ailelerine sağlıklı ve mutlu nice güzel ve aydınlık günler diliyorum. Bugünkü etkinlikte emek veren, meclis üyelerimize, emekçi ekibimize, değerli Kaynarca halkına ve geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. İş ve proje üretmeye devam edeceğiz’ ifadesini kullandı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir