• Başkan Yıldırım 5 çayını Atakentlilerle içti

  • “Başkanla 5 Çayı” programları devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de Atakent Mahallesi’ndeki Misak-ı Milli Parkı’ndaydı. Başkan Yıldırım, vatandaşların;  imar, park aydınlatması, çöp toplama, sokak hayvanları, dilenci, okul ve istihdam gibi konulardaki talep ve önerilerini not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi. Belediye yöneticileri de Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

    Ümraniye ve Atakent Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan İsmet Yıldırım, mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli Atakentliler, bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu buluşmalar vesilesiyle tüm komşularımızla bir araya gelerek, çalışmalarımız hakkında bilgi verip, sizleri dinliyoruz” dedi.

    Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

    Programda mahallenin minik sakinlerinden olan Zümra ve Kuzey Aras, Başkan İsmet Yıldırım’a kendi yaptıkları resmi hediye etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir