• Başkan Yıldırım, muhtarlarla buluştu

  • Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Kaymakamlığı, Muhtarlar Günü sebebiyle Tantavi Sosyal Tesisi’nde bir kahvaltı programı düzenledi.

    Programda bir konuşma yapan Ümraniye Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Karataş, muhtarların her zaman kurumlarla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Muhtarlar Günü vesilesiyle bizleri bir araya getiren kaymakamlığımıza ve belediyemize teşekkür ediyorum. Muhtarlar olarak, kamuoyundaki dedikodulara fırsat vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim için aslolan vatandaşımıza hizmettir. Kaymakamımız ve başkanımızın her zaman yanındayız. Hepinizin Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

    “Beraber çalışarak eksikleri tamamlayacağız”

    İsmet Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımızın ciddi çalışmaları var. Mahallede olup biten her şeyden haberleri var. Muhtarlarımız okulları, esnafı, vatandaşları iyi bilir. Şehirlerimiz büyüdü, bu yüzden daha fazla çalışmak zorundayız. Şehirlerimizde aç kalan biri varsa bunlardan muhtarlar sorumludur. Çünkü halkın içinde oldukları için onlara yakın olan muhtarlardır. Ümraniye’de ihtiyaç sahibi olan kimse kalmamalı. Fen İşleri Müdürlüğümüz hizmet konusunda iyi çalışıyor. Fiziki şartlarımız gayet iyi. Bundan sonra üzerine koyarak devam edeceğiz. Hizmetten geri kalmamalıyız. Beraber çalışarak eksikleri tamamlayacağız” dedi.

    “Sizinle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz”             

    Muhtarlık müessesesinin STK gibi çalışan yerlerden olduğunu belirten Başkan Yıldırım, “Belediye olarak tüm muhtarlarımıza eşit şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Kimse muhtarlar üzerinden siyaset yapmaya kalkmasın. Muhtarlarla ilgili çalışmalarımız ortadadır. Bugün ilçemizde tüm muhtarlarımızın modern şekilde hizmet vereceği mekânları biz yaptık. Muhtarlarımızın ihtiyaçları belediyelerimiz tarafından karşılanıyor. Sizinle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Hizmet ve gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Muhtarlar Günü’nüz kutlu olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

    Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal da programda bir konuşma yaptı. Kaymakam Ünsal: “ Muhtarlar olarak rutin çalışmalarınız dışında pandemiyle mücadelede çözüm ortaklarımız oldunuz. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çok çalışkan bir başkanımız var ve kendisiyle uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. İlçemizin daha iyi yerlere gelmesi için gayretle çalışıyoruz. Bu çabada muhtarlarımızın ayrı bir yeri var. Yaptığınız iş zahmetli ve fedakârlık gerektiriyor. Sizler milleti ve devleti temsil ediyorsunuz. Milletle devleti buluşturuyorsunuz. Muhtarlar Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

    Yapılan konuşmaların ardından muhtarlar da söz alarak, çalışmalarında kendilerine verdikleri destekten dolayı Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Kaymakamlığı’na teşekkür etti.

    Programa İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bal, İlçe Müftüsü Muharrem

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir