• Başkan Yıldırım, taekwondocuların kuşaklarını bağladı

  • Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, taekwondo kuşak sınavında başarı elde eden 112 öğrenciye sertifikalarını takdim ederek, kuşaklarını bağladı.

    7’den 70’e her yaştan sporcuyu bünyesinde barındıran Ümraniye Belediyesi, Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Kursu öğrencileri için kuşak bağlama töreni düzenledi.

    Destek Bizden Başarı Sizden

    3 ay gibi bir sürede toplamda 226 taekwondo sporcusuna 9 farklı spor salonunda eğitim verildi. Eğitimin ardından düzenlenen programda, sınav komisyonu nezaretinde kuşak sınavı yapıldı. Ve sporculardan 112 tanesi yeni kuşaklarını almaya hak kazandı. Sınav sonunda başarılı olan sporculara yeni kuşakları Başkan İsmet Yıldırım tarafından bağlandı.

    “Yaptığımız tüm çalışmalarda gençlerimizi spora kazandırmak için çaba sarf ediyoruz

    Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, programdaki konuşmasında, “Yaptığımız tüm çalışmalarda gençlerimizi spora kazandırmak için çaba sarf ediyoruz. Birçok branşta, ülkemizde ve dünyada başarıdan başarıya koşuyoruz. Artık sporcularımız Türkiye şampiyonluklarıyla bile yetinmeyip Avrupa Şampiyonlukları kazanıyorlar. Biz de onların bu başarılarına ortak oluyoruz. Bütün sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyor, onları büyük bir özveriyle çalıştıran hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir