• BAYRAM GÜZEL GÜNLER GETİRSİN

    Kurban Bayramı'nın gelecekteki huzur dolu güzel günlerin başlangıcı olması temennisinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, " Bayramlar birliğimizi daha da pekiştirmek anlamında önemli bir vesiledir. Yüce Türk Milleti'nin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutluyorum" ifadesini kullandı.

  • Kurban Bayramı’na yönelik bir mesaj yayınlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

    Bayramlar birliğimizi ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek anlamında bir vesiledir. Bu nedenle bu bayramın Yüce Türk Milleti’ne ve İslam Alemi’ne barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramı’nın bundan sonraki zamanlarda daha güzel günlerde, daha mutlu günlerde kutlanmasını ülkemizin geleceği açısından mutluluklara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Bayramın Suriye’de, Irak’ta ülkemizin doğusunda akan kanların durmasına vesile olmasını Yüce diliyorum. Her ne şartlarda olursa olsun Yüce Türk milleti, içte ve dışta kendisine zarar vermek isteyen hainliklere geçir vermeyecek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle Yüce Türk Milleti’nin, Büyükçekmece halkımızın Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Sağlık, esenlik, mutluluk içerisinde daha nice Kurban bayramlarına ulaşmamızı diliyorum.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir