ALTIN 2.246,290,14%
BITCOIN 2131364-2,84%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Belediye personeline elektronik ihale eğitimi

Belediye personeline elektronik ihale eğitimi

Küçükçekmece Belediyesi, Kamu İhale Kurumu’nun Ekim ayından itibaren zorunlu olarak hayata geçireceği Elektronik İhale Usulü ile ilgili belediye personelinin bilgilendirilmesi ve yeni sisteme hızlı bir şekilde adapte olması amacıyla eğitim düzenledi.

ABONE OL
11 Ağustos 2022 15:42
Belediye personeline elektronik ihale eğitimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından, Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen eğitimde; Stratejik Yönetim ve Araştırmalar Derneği’nde görev yapan eğitmenler, 2 gün boyunca personeli konuyla ilgili bilgilendirdi. Elektronik İhale’nin detayları, karşılaşılacak sorunlar ve söz konusu sorunların çözümü gibi konuların ele alındığı eğitime çok sayıda personel katıldı.

Yeni ihale usulü ‘’Elektronik İhale’’

Kamu İhale Kurumu; kamu kaynaklarının daha etkili ve verimli kullanılmasını sağlamak, ihalelerin şeffaflığını korumak, personelin iş yükünü ve her alanda maliyeti azaltmak, zamandan ve mekândan tasarruf sağlamak ve adil bir rekabet ortamı oluşturmak amacıyla mevcut olarak kullanılan ihale yönteminin yerini alacak E- İhale yöntemi hakkındaki çalışmalarını tamamladı. Buna göre aşamalı olarak Ağustos ayında başlayan yeni dönem Ekim ayından itibaren tüm açık ilanla yapılan ihaleler için zorunlu olacak.

Elektronik İhale sistemiyle artık fiziki ihaleler; taraflar karşı karşıya gelmeden elektronik ortamda olacak ve fiyatlar kolaylıkla karşılaştırılabilecek. Teklif ve teklife ait bilgiler ise şifreli zarflarla idarelere gönderilecek ve her türlü sorunun önüne geçilecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: